Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Diamantstraat 12

Heerlen
6412 SR

 
  • € 175.000
  • Twee onder één kap woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 98 m2
  • Perceelopp: 327 m²

Deze mooie twee onder één kap-woning ligt op de Diamantstraat 12 in de wijk Musschemig. De woning is in 1920 gebouwd en heeft heel veel te bieden. De tuin is omsloten en biedt veel privacy. Middels het halletje heeft men toegang tot de keuken, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. Op de vloer in de woonkamer ligt een mooie laminaatvloer die goed bij deze woning past. De keuken is van alle gemakken voorzien. Via de keuken heeft men toegang tot de badkamer. Op de eerste verdieping ligt een mooie laminaatvloer, zijn er drie slaapkamers, en de vlizotrap naar de zolder. In de kelder bevindt zich de aansluiting van de was/droog-combinatie. De woning is gelegen op een perceel van ca. 327 m2. Er is een oprit geschikt voor twee auto’s. Tevens is deze woning uitgerust met zonnepanelen. Deze zijn geleased. Dit leasecontract dient te worden overgenomen. Dit mooie huis heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal bevindt zich de toegang tot de keuken, de woonkamer, de trap naar de eerste verdieping en de meterkast met voldoende groepen met dag en nacht tarief.
Er is een ruime woonkamer (ca. 37m2) met laminaatvloer. In de woonkamer heeft men toegang tot de kelder (ca. 3.92m x 4.56m), hier bevindt zich de aansluiting voor de was en droogcombinatie. De keuken (ca. 9m2) is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en een koelkast . Via de keuken heeft men toegang tot de badkamer (ca. 3,25m x 2,05m). Deze is uitgerust met een toilet, douche, ligbad, wastafel. Er is een mooie omsloten tuin met daarin een buitenberging (ca. 3,30m x 2,05m) en er staat een tuinhuis. Men geniet hier van optimale privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

Ruime overloop met 3 slaapkamers, en vlizotrap naar de zolder. Op de overloop en slaapkamers ligt een laminaatvloer.
Slaapkamer 1: ca. 4,28m x 3,56m. Voorzien van rolluiken.
Slaapkamer 2: ca. 3,96m x 2,50m. Voorzien van rolluiken.
Slaapkamer 3: ca. 2,79m x 2,10m. Voorzien van rolluiken.
Alle slaapkamers hebben hardhouten kozijnen met dubbel glas.

Bergzolder te bereiken via vlizotrap

In de kelder bevindt zich de aansluiting van de was/droog-combinatie.

Er is een mooie omsloten tuin met daarin een aanbouw ( 3,30m x 2,05m) die nu dienst doet als berging en er staat een tuinhuis. Men geniet hier van optimale privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

De woning ligt in de rustige wijk Musschemig in Heerlen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Heerlen. Dit treinstation ligt op een afstand van 1.2 km. Ook zijn er diverse kinderdagverblijven en twee basisscholen op fietsafstand. Ook ligt er een supermarkt dichtbij de woning en op 3 minuten rijden bevindt zich een huisartsenpost.

Bouwjaar woonhuis 1920.
Goed onderhouden
Omsloten tuin
Zonnenpanelen
Rustige locatie
Deze woning is een aanrader en een bezichtiging meer dan waard.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens