Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Uterweg 49

Heerlen
6414 SM

 
  • € 249.900
  • Half vrijstaande woning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 132 m2
  • Perceelopp: 312 m²

Deze mooie goed afgewerkte, instapklare, half vrijstaande woning ligt op de Uterweg 49 te Heerlen vlakbij het Heidserpark in de wijk “De Stack”. De woning is in 1954 gebouwd en heeft heel veel te bieden. De tuin is omsloten en biedt optimale privacy. Middels de hal heeft men toegang tot een toilet, de trap naar de 1e verdieping, de kelder en tot de keuken. Op de vloer in de hal, woonkamer, keuken en aanbouw ligt een mooie plavuizen vloer die goed bij deze woning past. De grote u-vormige keuken is van alle gemakken voorzien. Via twee schuifpuien in de aanbouw en via een wandelpad achterom, heeft men toegang tot de tuin, waar het in de zomer goed vertoeven is. Achter in de tuin staat een groot tuinhuis (6m x 6 m) Op de eerste verdieping ligt een mooie laminaatvloer, zijn er drie slaapkamers, badkamer met toilet, douche, wastafel en de vaste trap naar de zolder. Op de zolder bevindt zich de cv ketel en de 4e slaapkamer. De aansluiting van de was/droog-combinatie bevindt zich in de aanbouw. De woning is gelegen op een perceel van ca 312 m2. Dit mooie huis heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal bevindt zich de toegang tot het toilet, de kelder, de keuken, de trap naar de 1e verdieping en de meterkast met voldoende groepen met dag en nacht tarief.
Er is een ruime woonkamer (ca. 27m2) met plavuizenvloer. Er is een open keuken (ca. 13m2). De keuken is voorzien van een 5pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en een koelkast . Er is een mooie aanbouw gerealiseerd (ca. 18m2) waar een grote lichtstraat een mooie lichtinval creëert. In deze aanbouw is de aansluiting van de was/droogcombinatie. De woning is voorzien van een zij ingang die dienst doet als opslagruimte en fietsenstalling. De tuin is via twee schuifpuien bereikbaar, is mooi aangelegd (2010) met gebakken stenen en natuursteen. Achter de tuin is een wandelpad welke toegang geeft tot het park. De gehele benedenverdieping, met uitzondering van de aanbouw is voorzien van vloerverwarming. Tevens is er een groot tuinhuis (6m x 6 m). In dit tuinhuis, welke nu dienst doet als werkplaats is er een watervoorziening met afvoer voorzien en zijn er voldoende elektriciteitspunten gerealiseerd. In deze mooie tuin geniet men van optimale privacy en is het in de zomer heerlijk vertoeven.

Ruime overloop met 3 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder. Op de overloop bevindt zich een muurkast en er ligt een mooie hoogwaardige laminaatvloer die men ook terug vind op de slaapkamers.
Slaapkamer 1: ca. 3,55m x 3,10m. Voorzien van rolluiken.
Slaapkamer 2: ca. 3,80m x 2,92m. Voorzien van rolluiken.
Slaapkamer 3: ca. 3,40m x 2,65m. Voorzien van rolluiken.
Alle slaapkamers hebben kunststof kozijnen met dubbel glas.
De badkamer (ca. 1,75m x 1.50m) is uitgerust met een wastafel, douche, designradiator en toilet.

De zolder (ca. 13m x 7,08m) is bereikbaar via een vaste trap. Hier zijn een slaapkamer (ca. 3,80m x 2,40m) en een studeerkamer. Op zolder bevindt zich de HR Combiketel 1997 (eigendom). Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer.

Provisiekelder

De tuin is via twee schuifpuien bereikbaar, is mooi aangelegd (2010) met gebakken stenen en natuursteen. De gehele benedenverdieping, met uitzondering van de aanbouw is voorzien van vloerverwarming. Tevens is er een groot tuinhuis (6m x 6 m). In dit tuinhuis, welke nu dienst doet als werkplaats is er een watervoorziening met afvoer voorzien en zijn er voldoende elektriciteitspunten gerealiseerd. In deze mooie tuin geniet men van optimale privacy en is het in de zomer heerlijk vertoeven.

De woning ligt op de Uterweg 49 in Heerlen in de achtertuin van Heidserpark met visvijver. De Brunssummer Heide ligt op loopafstand.
In de buurt bevinden zich diverse supermarkten en winkels, een basisschool met BSO, kinderopvang. Openbaar vervoer is ook makkelijk bereikbaar, evenals scholen voor voortgezet onderwijs. Deze woning is instapklaar en zeker een bezichtiging waard.

Bouwjaar woonhuis 1954
Mooie afwerking
Nieuwe aangelegde tuin 2010
Aanbouw 2015
Woning werd in 2017 en 2018 bijna compleet gerenoveerd
Gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen
Instapklaar
Omsloten tuin
Rustige locatie
Deze woning is een aanrader en een bezichtiging meer dan waard.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens