Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Partijerweg 16

Wittem
6286 AL

 
  • € 310.000
  • Vrijstaande woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 100 m2
  • Perceelopp: 601 m²

Deze mooie vrijstaande woning ligt in het rustige Limburgse dorp Partij-Wittem. De woning heeft heel veel te bieden. Er is een oprit en garage waar makkelijk drie auto’s op kunnen staan. De woning is uitgerust met kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas. Er is een mooie ruime woonkamer, open keuken met bar, een bijkeuken en een veranda waar het op mooie nazomerse avonden goed vertoeven is. De tuin is een waar paradijs. Het uitzicht is adembenemend en men komt hier volledig tot rust. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer met wastafel en douche. Op het dak liggen 12 zonnepanelen.
Wonen in dit vrijstaande huis aan de Partijerweg staat garant voor een gevoel van vrijheid. Heerlijk wakker worden met een prachtig uitzicht en de mogelijkheid om binnen 20 minuten op verschillende aantrekkelijke locaties in de Euregio te zijn. De ideale plek om de mooiste herinneringen te maken!
Je hebt er de vrijheid en ruimte in een typisch Limburgse omgeving.

Via de hal heeft men toegang tot de meterkast, toilet met fonteintje, trap naar de 1e verdieping en de keuken. De open keuken ( 2,70m x 2,55m ) is uitgerust met een 4 pits gaskookstel, heteluchtoven, afzuigkap en vaatwasser. Er is een ruime bijkeuken ( 3,00m x 2,70m ). Hier bevinden zich de aansluitingen voor de was-en droogcombinatie. Hier is ook de toegang tot de veranda en de tuin.
Op de vloer in de woonkamer ( 9,32m x 3,63m ) ligt een hoogwaardige laminaatvloer die heel goed bij dit huis past. De tuin is een waar paradijs met heel veel privacy en een prachtig uitzicht op het glooiende Limburgse heuvellandschap. Er is een grote garage ( 7,00m x 3,00m ) die bereikbaar is via de veranda.

De trap in de hal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1; ca. 3,59m x 2,48m.
Slaapkamer 2; ca. 3,63m x 3,47m.
Slaapkamer 3; ca. 2,68m x 2,50m.
Alle slaapkamers hebben kunststof kozijnen met dubbel glas. De vloeren van de slaapkamers en de overloop zijn afgewerkt met een linoleum vloer.
De badkamer ca. 2,26m x 1,10m is uitgerust met een wastafel en een douche.

Bergzolder

De tuin is een waar paradijs met heel veel privacy en een prachtig uitzicht op het glooiende Limburgse heuvellandschap. Er is een grote garage ( 7,00m x 3,00m ) die bereikbaar is via de veranda.

Partij-Wittem is een kleine gemeenschap die prijs stelt op saamhorigheid, sociale contacten, onderlinge hulpvaardigheid en gezelligheid. Vraag aan mensen wat ze belangrijk vinden en het antwoord is bijna altijd: we willen goed en gelukkig kunnen wonen en leven in een aangename omgeving. Op twee minuutjes rijden bevindt zich een basisschool en op zes minuten een kinderdagverblijf en voortgezet onderwijs. Er zijn diverse supermarkten in de regio.
Bouwjaar woonhuis 1967.
Goed onderhouden
Achtertuin met prachtig uitzicht
Eigen oprit met garage.
Nieuwe groepenkast 2018
Zonnepanelen 12 stuks 2017 eigendom
Rustige locatie.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens