Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Kastanjestraat 8

Kerkrade
6464 XL

 
  • € 199.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 140 m2
  • Perceelopp: 167 m²

Deze goed afgewerkte mooie tussenwoning ligt in Kerkrade. De woning is in 1983 gebouwd en heeft heel veel te bieden. Zo liggen er 14 zonnepanelen op het dak. De tuin is omsloten en biedt veel privacy. Middels de ruime hal heeft men toegang tot de garderobe, een toilet met fonteintje, de meterkast en de woonkamer. Op de vloer op de benedenverdieping, de trappen en de 1e en 2e verdieping ligt een hoogwaardige siergrindvloer die goed bij dit huis past. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Via een schuifpui heeft men toegang een overkapping waar het heerlijk vertoeven is. De tuin ca. 19 m diep, ligt op het zuiden en is fraai aangelegd en er is een ruime tuinberging. Er is tevens een achteringang met brandgang. Op de eerste verdieping is er een separaat toilet, zijn er twee slaapkamers, een wasruimte , badkamer met douche, designradiator, een groot ligbad en een dubbele wastafel. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping. Hier vindt men de derde slaapkamer en een ruime zolder waar een vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden. Op de zolder hangt de CV ketel. De woning is gelegen op een perceel van ca. 167 m2. Dit mooie huis is zeer ruim en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Ze heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard en is werkelijk instap klaar.

In de hal (ca. 5 m2) bevindt zich de toegang tot het toilet met fonteintje, de meterkast, de garderobe en de woonkamer. Op de gehele benedenverdieping ligt een mooie siergrindvloer die goed bij deze woning past. Er is een ruime woonkamer (ca. 36m2). Deze geeft toegang tot de trap naar de eerste verdieping, de overkapping (ca. 4.93m x 3.56m) en de keuken (ca. 4.82m x 1.94m). De keuken is voorzien van een een aanrechtblad, een 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, een combi oven, vaatwasser, koelkast en een diepvries. Onder de trap naar de eerste verdieping is een bergkast gemaakt. De tuin is toegankelijk middels een grote schuifpui en geeft toegang tot de overkapping met dim bare spots. De tuin heeft een mooie op afstand bedienbare verlichting. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. Achter in de tuin staat een ruime tuinberging (ca. 3.06m x 2.22m). De tuin is tevens toegankelijk via een brandgang.

Op de eerste verdieping en op de trap ligt dezelfde siergrindvloer als op de begane grond. Hier bevinden zich een overloop met twee slaapkamers, een berging, een separaat toilet, de badkamer, een wasruimte en de vaste trap naar de zolder.
Slaapkamer 1: ca. 4.45m x 3.17m met rolluiken.
Slaapkamer 2: ca. 4.11m x 2.18m met rolluiken.
Badkamer ca. 4.10m x 2.00m met een grote 2 persoons wastafel, verwarmde spiegel, ruime douche, design radiator en ligbad met rolluiken.
Wasruimte: ca. 2.23m x 2.10m met aansluiting was en droog combinatie en de omvormer van de zonnepanelen.

Vaste trap naar de zolder. Ook hier ligt dezelfde siergrindvloer op de trap, overloop en derde slaapkamer. Er is ook een ruime zolder waar de CV ketel hangt. Hier kan een vierde slaapkamer gerealiseerd worden.
Slaapkamer 3: ca. 4.57m x 3.04m met rolluiken.

De tuin is toegankelijk middels een grote schuifpui en geeft toegang tot de overkapping met dimbare spots. De tuin heeft een mooie en op afstand bedienbare verlichting. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. Achter in de tuin staat een ruime tuinberging (ca. 3.06m x 2.22m). De tuin is tevens toegankelijk via een brandgang.

De woning ligt in Kerkrade, in de nabijheid van kinderopvang en basisschool. Met goede uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven.
- Bouwjaar 1983
- De woning is instap klaar
- De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen
- Deels voorzien van rolluiken
- Voorlopig energielabel D

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens