Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Antoniusstraat 85

Geleen
6166 XJ

 
  • € 174.500
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 96 m2
  • Perceelopp: 214 m²

Opnieuw in de Verkoop i.v.m. ontbindende voorwaarden financiering.

Deze mooie jaren 40 woning ligt in Geleen. De woning is in 1946 gebouwd en heeft heel veel te bieden. Middels de gang heeft men toegang tot de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en tot de woonkamer. Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer welke goed bij deze woning past. De keuken is eenvoudig en volledig operationeel. Er is een halletje achter de keuken waar zich de aansluitingen bevinden van de was en droog combinatie en het toilet met fonteintje. Hier is ook de toegang tot de aangelegde tuin waar men geniet van optimale privacy. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. Achter in de tuin staat een tuinberging en is er een achteringang. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer en de vaste trap naar de zolder. Deze heeft een mooie brede dakkapel (2019) en dient nu als vierde slaapkamer. De woning is uitgerust met kunststof kozijnen (2018) met rolluiken (deels elektrisch). De woning is gelegen op een perceel van ca. 214 m2 en heeft een mooie aangelegde tuin aan de voorzijde. Dit mooie huis heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal ligt een laminaatvloeren en bevindt zich de toegang tot de meterkast, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping.
De ruime woonkamer (ca. 7.96m x 3.45m) heeft een mooie laminaatvloer en geeft toegang tot de half open keuken met bar. De keuken (ca. 3.57m x 1.98m) is uitgerust met een spoelbak, oven, afzuigkap en 4 pits gasstel. Via de keuken heeft men toegang tot een aanbouw (ca. 2.29m x 2.37m) waar de aansluitingen zitten van de was en droogcombinatie. Hier bevindt zich het toilet met fonteintje en de ingang naar de tuin. In de tuin staat een tuinberging (ca. 4.08m x 1.84m) en is er een achteringang.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 1: ca. 3.73m x 3.44m met rolluiken.
Slaapkamer 2: ca. 2.99m x 2.55m met rolluiken.
Slaapkamer 3: ca. 2.99m x 2.08m met rolluiken.
Badkamer ca. 1.85m x 1.72m met douche, toilet en wastafel.

Ruime zolder: ca. 7.96m x 4.78m. Deze heeft een hoog plafond en dient als vierde slaapkamer. Hier is een mooie grote dakkapel gemaakt met kunststof kozijnen met elektrische rolluiken. Hier hangt tevens de cv ketel.

Er is een kleine kelder

Via een halletje achter de keuken is de toegang tot de aangelegde tuin waar men geniet van optimale privacy. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. Achter in de tuin staat een tuinberging en is er een achteringang.

De woning ligt in Geleen, in de nabijheid van kinderopvang, basisschool en een supermarkt. Met goede uitvalswegen richting Maastricht en Eindhoven.
- Bouwjaar 1946
- Kunststof kozijnen 2018
- Dakkapel 2019
- Mooie starterswoning
- Netjes onderhouden
- Beschikbaar in onderling overleg

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens