Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Broekstraat 6

Schinveld
6451 BW

 
  • € 199.000
  • Half vrijstaande woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 117 m2
  • Perceelopp: 297 m²

Deze ruime half vrijstaande en deels gerenoveerde woning met garage uit 1900, ligt in het bosrijke Schinveld en heeft veel te bieden. Tussen 2016 en 2019 hebben de meeste werkzaamheden plaatsgevonden en zijn uitgevoerd door een plaatselijke aannemer. Zo is er in 2016 in de grote aanbouw met openslaande hardhouten deuren, een complete nieuwe grote keuken (5.81m x 5.14m) gerealiseerd met granieten blad en volledig uitgerust inclusief een eiken kastenwand. De gehele pui is voorzien van glas (HR++) en twee lichtkoepels waardoor veel licht de woning binnenkomt. Middels de hal (2019) met meterkast en mooie tegelvloer heeft men toegang tot een toilet met fontein en de woonkamer ( ca. 10m x 2.98/4.12m). De woonkamer is voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspots en hier ligt een mooie houten vloer die goed bij deze woning past. Aansluitend komt men in de grote keuken met openslaande deuren welke naar het overdekte terras met tuin leiden. Achter in de tuin is de toegang tot de ruime garage ( 6.03m x 4.28m). Er is een ruime oprit die naar de weg leidt en van hieruit kunnen ook de containers voor rest- en groenafval aan de weg worden gezet. Vanuit de keuken komt men in de bijkeuken alwaar zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden. De Nefit HR CV ketel uit 2016 hangt hier.
Via een deur in de woonkamer heeft men toegang tot de 1e verdieping alwaar zich een overloop, een badkamer met toilet en drie slaapkamers bevinden. Via een vlizotrap bereikt men de geïsoleerde bergzolder. Deze half vrijstaande woning met garage is gelegen op een perceel van 297 m2 en heeft veel te bieden en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal (2019) met meterkast en mooie tegelvloer, bevindt zich de toegang tot een toilet met fontein en de toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer (ca.10m x 2.98/4.12m) heeft een verlaagd plafond met inbouwspots en een mooie houten vloer die goed bij deze woning past. Aansluitend komt men in de grote leef keuken (ca. 5.81 x 5.14m) met openslaande deuren naar het overdekte terras en de mooie tuin. De leef keuken (2016) is uitgerust met een granieten keukenblad, spoelbak, 6 pits gasfornuis met 2 ovens, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvriezer en een op maat gemaakte eiken kastenwand.
Vanuit de keuken komt men in de bijkeuken (2 ramen met enkelglas) alwaar zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden. De Nefit HR CV ketel (eigendom) uit 2016 hangt hier. Achter in de tuin is de toegang tot de ruime garage ( 6.03m x 4.28m). Er is een ruime oprit die naar de weg leidt en van hieruit kunnen de containers voor rest- en groenafval naar de weg worden gebracht.

De overloop geeft toegang tot de geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet en wastafel, de
drie slaapkamers en de vaste trap naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 1: ca. 4.82m x 2.57m
Slaapkamer 2: ca. 3.59m x 2.16m
Slaapkamer 3: ca. 3.57m x 2.22m
Badkamer: ca. 3.48m x 1.92m

Via een vlizotrap heeft men toegang tot de geïsoleerde bergzolder.

De woning ligt in het mooie dorp Schinveld en op nog geen 5 minuten loopafstand van het centrum en de bekende “Schinveldse bossen”. In het centrum bevinden zich een supermarkt, een gezondheidscentrum incl huisarts, tandarts en apotheek, een kinderopvang,een basis school en diverse restaurants. Het zweefvliegveld, de visvijvers, sportverenigingen en de Duitse grens liggen ook in de directe omgeving.

- Grote leefkeuken.
- Grote woonkamer.
- Deels gerenoveerd tussen 2016 en 2019.
- Deels Hardhouten kozijnen met dubbelglas HR++ en deels kunstofkozijnen met dubbelglas.
- Grote aanbouw.
- Nieuwe verbindingswegen naar Sittard, Parkstad en Maastricht.


Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens