Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Steenakker 14

Roosteren
6116 CE

 
  • € 200.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 100 m2
  • Perceelopp: 206 m²

In de rustige woonomgeving van Roosteren vindt u deze goed onderhouden jaren 70 woning.
Het betreft een tussenwoning met een ruime voortuin, omsloten achtertuin met een grote garage geschikt voor twee auto’s. Deze garage heeft een kelder en een vaste trap naar een vliering. Via de hal heeft men toegang tot het toilet, de meterkast, de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer. Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer die goed bij deze woning past. De keuken (ca. 3.26m x 2.16m) is volledig operationeel maar aan vervanging toe. Er is een bijkeuken waar zich de aansluitingen bevinden voor de was en droog combinatie. In de geheel omsloten tuin bevindt zich een overkapping waar het op mooie zomeravonden goed vertoeven is. Op de 1e verdieping bevinden zich een overloop, drie slaapkamers, de badkamer met vloerverwarming, mooie ruime inloop douche, zwevend toilet en een mooi bad meubel met dubbele wastafel. De woning is grotendeels uitgerust met kunststof kozijnen uit 2011 en hardhouten kozijnen. Dit nette huis is goed onderhouden en heeft heel veel mogelijkheden

Via de hal heeft men toegang tot de meterkast, het toilet met vloerverwarming en zwevend closet. Via een trap heeft men toegang tot de 1e verdieping. De keuken (ca. 3.26m x 2.16m) is uitgerust met een trapkast, een oven, een vier pits gasstel, spoelbak en afzuigkap. Er is een bijkeuken waar zich de aansluitingen bevinden van de was en droogcombinatie. De woonkamer (ca.30m2) heeft een mooie laminaatvloer. De tuin is omsloten en onderhoudsvriendelijk. Er is een grote geheel geïsoleerde garage gebouwd (ca. 5.91m x 5.81m). Deze is geschikt voor twee auto’s. Er is een bergzolder en een kelder (ca. 4.81m x 3.04m) in de garage. Hier is elektriciteit en wateraansluiting.

Op de eerste verdieping hier bevinden zich een overloop met airco, 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1: ca. 3.75m x 3.71m met kunststof kozijnen en rolluiken.
Slaapkamer 2: ca. 4.26m x 2.91m met hardhouten kozijnen en rolluiken.
Slaapkamer 3: ca. 3.15m x 2.73m met hardhouten kozijnen en rolluiken.
Badkamer: ca. 2.26m x 1.91m met inloopdouche, zwevend closet, bad meubel met dubbele wastafel, vloerverwarming en design radiator.

Ruime geïsoleerde bergzolder bereikbaar via een vlizotrap. Hier bevindt zich de CV ketel uit 2006. Deze is in eigendom.

In de geheel omsloten en onderhoudsvriendelijke tuin bevindt zich een overkapping waar het op mooie zomeravonden goed vertoeven is.

De woning is gelegen aan de Steenakker 14 te Roosteren met goede verbindingen naar uitvalswegen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen. Ook bent u vanuit Roosteren snel in Duitsland en België. Roosteren is een rustig dorp maar heeft genoeg te bieden; zo vindt u er een supermarkt met slagerij en bakkerij afdeling, een kinderdagverblijf en een busstation. Ook is er een uitgebreid verenigingsleven. Vanuit Roosteren bent u snel in het centrum van Echt alsook Maaseik welke een diversiteit aan winkels en scholen bieden.

- Bouwjaar woonhuis 1974.
- Dubbele garage.
- Omsloten achtertuin, welke ook nog via de garage bereikbaar is.
- Rustige locatie.
- Aanvaarding in overleg.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens