Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Stikkerstraat 41

Geleen
6164 CR

 
  • € 210.000
  • Hoekwoning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 100 m2
  • Perceelopp: 245 m²

Deze royale te renoveren hoekwoning met vier slaapkamers en garage ligt in de groene en rustige wijk Geleen-zuid. De woning is in 1968 gebouwd en heeft veel te bieden. Middels de ruime hal heeft men toegang tot de meterkast, het toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping, de kelder, de ingang tot de grote woonkamer en de keuken. De woonkamer heeft veel licht inval en een vrije zichtlijn aan de achterkant. De gesloten keuken is verouderd maar wel operationeel. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de geheel omsloten tuin. De tuin op het noorden is zonnig van maart tot oktober. Er is voldoende zon en biedt ook schaduwplekjes tijdens hete zomerdagen. Er is nauwelijks directe inkijk in de tuin vanuit andere woningen. Via de tuin heeft men toegang tot de garage en oprit . De oprit is geschikt voor 2 auto’s en de garage biedt voldoende ruimte voor het stallen van een auto en diverse fietsen. De elektrische garagedeur is op afstand te bedienen. Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers, een luik naar de bergzolder en een badkamer. De woning is gelegen op een perceel van 245 m2. Deze woning moet u gezien hebben.

Middels de hal heeft men toegang tot de meterkast, de toiletruimte met toilet en fonteintje, de trap naar de eerste verdieping, de kelder (ca. 4.40m x 2.16m) met HR combi ketel en de ingang naar de mooie lichte woonkamer (ca. 9.09m x 3.77m/3.47m). Tevens is de keuken ( 4.23m x 2.51m) toegankelijk via de hal en woonkamer. De keuken is uitgerust met een dubbele spoelbak, elektrische oven, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en 4 pits gastoestel. De tuin is te betreden via een deur in de keuken en een poort vanuit de oprit. Via de tuin heeft men toegang tot de garage. De garage is geschikt voor 1 auto. Achter de garage is een extra ruimte welke gebruikt kan worden als hobbyruimte (de dakkoepel zorgt hierbij voor een mooie lichtval) of functionele werkkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met vier slaapkamers voorzien van een laminaatvloer, een luik naar de bergzolder en een badkamer.
Slaapkamer 1: ca. 2.51m x 2.44m.
Slaapkamer 2: ca. 3.47m x 2.69m.
Slaapkamer 3: ca. 3.78m x 3.12m.
Slaapkamer 4: ca. 2.20m x 3.12/2.18m. Deze kamer is voorzien van een wandkast met kluisje.
Badkamer: ca. 2.50m x 0.93m. Is uitgerust met een douche en wastafel.

Bergzolder bereikbaar via een luik.

Vanuit de keuken heeft men toegang tot de geheel omsloten tuin. De tuin op het noorden is zonnig van maart tot oktober. Er is voldoende zon en biedt ook schaduwplekjes tijdens hete zomerdagen. Er is nauwelijks directe inkijk in de tuin vanuit andere woningen. Via de tuin heeft men toegang tot de garage en oprit .

Deze ruime en te renoveren woning ligt in een rustige straat en kindvriendelijke wijk in Geleen. De woning heeft heel veel mogelijkheden en is ideaal voor een gezin met kinderen; op korte afstand bevinden zich twee basisscholen, twee kinderdagverblijven en een middelbare school. Winkelcentrum Zuidhof bevindt zich op 1 km van het huis. In de directe omgeving van het huis liggen bossen en velden waar men heerlijk kan wandelen. De woning ligt vlak bij uitvalswegen naar Maastricht, Heerlen, Sittard en Eindhoven.

- Bouwjaar 1968
- 4 slaapkamers.
- Grote garage.
- Te renoveren.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens