Terug naar overzicht Print
Voorgevel Te koop
  • € 96.000
  • Appartement
  • Slaapkamers: 1
  • Woonopp: ca. 50 m2
  • Perceelopp:

Mooi in de wijk Lindenheuvel te Geleen gelegen aan een rustige straat instap klaar appartement op de begane grond met 1 slaapkamer, kelder en gezamenlijke binnenplaats, op loop- fietsafstand van het centrum Lindenheuvel en op slechts 10 fietsminuten afstand van het centrum van Geleen. Met diverse uitvalswegen naar o.a. A76 en A2.
De badkamer is een 2004 vervangen en is voorzien van een douche wastafel en wasmachineaansluiting en toilet. In 2013 is een airco installatie geplaatst in de woonkamer. Het appartement is voorzien van rolluiken en kunststof kozijnen met isolatie glas en heeft een gezamenlijke binnenplaats.

Hal met meterkast, woonkamer (ca. 30m2) met airco installatie en prettige lichtinval door grote raampartij opgang naar de eerste verdieping en modern uitgevoerd toilet. De keuken met toegang tot de kelder is voorzien van de volgende apparatuur:4-pits gas kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, spoelbak en mengkraan.
Tweede hal met toegang tot de slaapkamer van ca. 3 x 2,5 meter en badkamer voorzien van: wastafel, douche, toilet en wasmachine aansluiting.
Via de poort is er toegang tot de gezamenlijke binnenplaats.

Ruime provisiekelder met tegelvloer.

Het appartement is gelegen in Lindenheuvel te Geleen, met goede uitvalswegen (o.a. A2 en A76) en op fietsafstand van station Geleen-Lutterrade en Geleen-Centrum. Er zijn in de nabijheid in de woonomgeving verschillende basisscholen, voorgezet onderwijs, kinderopvang, winkels voor uw dagelijkse boodschappen en groenvoorzieningen met speelvoorzieningen.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens