Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Oude Roermondseweg 97

Herten
6049 AD

 
  • € 189.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 104 m2
  • Perceelopp: 115 m²

IN PRIJS VERLAAGD
Mooie instapklare tussenwoning met moderne keuken badkamer toilet tuinhuis en een onderhoudsvriendelijke omsloten achtertuin met terras en achteruitgang. Gelegen in Herten met voldoende openbare parkeergelegenheid, op fietsafstand van het centrum Roermond, goede aansluiting op het wegennet o.a. A73 en openbaar vervoer.
De woning is voorzien van dak- vloer- en muurisolatie en houten kozijnen en deuren, keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een ruime multifunctionele zolderruimte.

Hal / entree met plavuizenvloer trap naar eerste verdieping, meterkast met voldoende groepen, modern uitgevoerde toiletruimte met fontein, rechthoekige woonkamer ca. 7,60 m x 3,60 m met laminaatvloer en doorgang naar de keuken van ca. 3,30 m x 2,10 m met laminaatvloer die is voorzien van de gewenste inbouw apparatuur. Een deur maakt ook van hieruit de onderhoudsvriendelijke tuin toegankelijk met tuinhuis ca. 2,70 m x 1,75 m en achteruitgang naar een gezamenlijk pad. In de achtertuin met terras is het zeker aangenaam vertoeven en heeft u voldoende privacy.

Overloop met vaste trap naar tweede verdieping, drie slaapkamers groot te weten: ca. 4,40 m x 3,50 m, 3,50 m x 3,10 m, 3,40 m x 2,10, badkamer groot: ca. 2,10 m x 2,00 m met wastafel en bad/douche combinatie en toilet.

Multifunctionele zolderruimte met c.v opstelling en witgoedaansluitingen.

De woning is gelegen in Herten op een rustige locatie, met goede verbindingen naar uitvalswegen (o.a. A 73), op fietsafstand van het centrum Roermond. Er zijn in de nabijheid in de woonomgeving verschillende basisscholen, kinderopvang, huisartsenpost, apotheek, winkels voor uw dagelijkse boodschappen, recreatiemogelijkheden (o.a. Maasplassen) en groenvoorzieningen met speelvoorzieningen.

Bouwjaar woonhuis 1999.
C.v. ketel geplaatst in 2012.
Houten kozijnen rondom.
Omsloten achtertuin.
Volledig geisoleerd rondom.
Instap klaar te noemen.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens