Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Landvoogdstraat 49

Heerlen
6411 XA

 
  • € 124.000
  • Eindwoning
  • Slaapkamers: 2
  • Woonopp: ca. 78 m2
  • Perceelopp: 64 m²

Mooie instapklare hoekwoning met moderne keuken badkamer en inpandige berging een onderhoudsvriendelijke omsloten voortuin. Gelegen in Heerlen met voldoende openbare parkeergelegenheid, op loopafstand van winkels en basisschool. De woning is voorzien van dakisolatie spouwisolatie en kunststof kozijnen, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Ideale starterswoning.

Hal / entree met laminaatvloer, meterkast met voldoende groepen, garderobe, rechthoekige woonkamer met open keuken ca. 8,25 m x 4.51 m met laminaatvloer en gesloten trapopgang naar eerste verdieping en doorgang naar de inpandige berging met toilet en zij-achteruitgang. De open keuken is voorzien van de gewenste inbouw apparatuur. Het modern uitgevoerde toilet is voorzien van een toilet. In de voortuin met terras is het zeker aangenaam vertoeven en heeft u voldoende privacy.

Overloop, twee slaapkamers groot te weten: ca. 4,07 m x 2.63 m, 4.40 m x 1.85 m, badkamer groot: ca. 3,01 m x 2,47 m met wastafel douche zwevend toilet bad, bergkast met c.v. opstelling en witgoed aansluitingen.

De woning is gelegen in Heerlen, met goede verbindingen naar uitvalswegen (o.a. A76 A 79 en N 281), op loopafstand van het centrum Heerlen en op loopafstand busstation treinstation Heerlen. Er zijn in de nabijheid in de woonomgeving een basisschool, kinderopvang, huisartsenpost, apotheek, winkels voor uw dagelijkse boodschappen en groenvoorzieningen met speelvoorzieningen.

Bouwjaar woonhuis 1985.
Keuken vernieuwd 2008.
C.v. ketel huur geplaatst in 2018.
Kunststof kozijnen en deuren.
Kunststof dakramen.
Ideale starterswoning.
Instap klaar te noemen.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens