Diensten - Taxaties

Taxaties

Goossens vastgoed heeft professionele kennis en jarenlange ervaring in huis voor het maken van taxaties van zowel particulier onroerend goed (o.a. woningen, appartementen, bouwgrond en nieuwbouw). Daarnaast verrichten wij taxaties in het midden en klein-bedrijf zoals onder andere woon- en winkelpanden, kantoorruimtes, kleinschalig bedrijfsonroerend goed.

Meer over taxaties
Diensten - Verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding

Goossens Vastgoed: een gecertificeerde makelaar die u persoonlijke aandacht geeft, die u constant op de hoogte houdt tijdens het verkooptraject, aangesloten bij VBO-Makelaar en beschikt over ruime ervaring en gedegen marktkennis.

Meer over verkoopbegeleiding
Diensten - Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Voor een professionele aankoopbegeleiding bent u bij Goossens vastgoed aan het juiste adres; van ondersteuning, waardebepaling, onderhandeling en afronden.

Meer over aankoopbegeleiding
Diensten - Huur en verhuur

Huur en verhuur

Of u nu als particulier belegger of op basis van de leegstandwet uw woning of appartement wil verhuren: Goossens Vastgoed kan de verhuur van uw vastgoed zorgeloos regelen.

Meer over (ver)huren
Diensten - Projectbeheer

Vastgoedbeheer en projecten

In ons vindt u een professionele partner om uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw tot in detail te begeleiden. Wij begeleiden u om dit complexe proces goed te doorlopen. Van tekentafel, het aanvragen en beoordelen van offertes en vergunningen tot de complete oplevering.

Meer over projecten
Diensten - Energielabels

Energielabels

Uw woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Bij het kopen of huren van een nieuwe woning is het daarom van belang betrouwbare informatie te hebben over de energiekwaliteit van een woning.

Meer over energielabels