Taxaties door Goossens Vastgoed

Een taxatie is vaak nodig bij o.a. financiering, aan- /verkoopbeslissing, opstalverzekering, fiscale doeleinden, minnelijke doeleinden, planschade, onteigening, inzicht beleggingswaarde, huuradvies, WOZ.

Uiteraard zijn de redenen tot een taxatie divers en uiterst persoonlijk. Iedere taxatie is een momentopname, waardoor enkel een bevoegd taxateur deskundig kan adviseren. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Jack Goossens staat ingeschreven bij NRVT en heeft professionele kennis en jarenlange ervaring in huis voor het maken van;

Taxatie og

particulier onroerend goed (o.a. woningen, appartementen, bouwgrond en nieuwbouw)

Taxatie bog

voor bedrijven zoals onder andere woon- en winkelpanden, kantoorruimtes, zorgvastgoed, horeca, maatschappelijk vastgoed, bedrijf onroerend goed, bestaand en nieuwbouw.

Rev-titel

Jack Goossens heeft zijn REV-titel behaald voor bedrijfsmatig vastgoed. Dit is een Europees kwaliteitskeurmerk welke niet zo maar wordt afgegeven en is aangesloten bij SCVM. Het SCVM is een onafhankelijke stichting en wordt als zodanig ook erkend door de Raad voor Accreditatie. Deze Raad heeft alle DNV-certificatieschema's voor de makelaar/taxateur geaccrediteerd, waarmee de hoogst mogelijke erkenning is afgegeven. Wij garanderen u een deskundig kwaliteitsrapport inclusief alle benodigde onderzoeken van het te taxeren object. Goossens Vastgoed is aangesloten bij de instellingen NWWI (woningtaxaties) en TMI, KATE (bedrijfstaxaties).

Afspraak maken