Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Potterstraat 78

Geleen
6165 AG

 
  • € 240.000
  • Vrijstaande woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 110 m2
  • Perceelopp: 709 m²

Deze vrijstaande woning ligt in Geleen vlak bij het centrum. De woning is in 1960 gebouwd en heeft kunststof kozijnen deels voorzien van rolluiken. Ze is gelegen op een perceel van ca 709 m2 en heeft een mooie grote tuin. In de tuin bevindt zich een grote garage ca. 7,43 m x 3,78 m. en er is een oprit geschikt voor drie auto’s.
Via de hal heeft men toegang tot de woonkamer, toilet en de keuken. De ruime keuken is voorzien van diverse apparatuur. Er is een serre waar het in de zomer fijn vertoeven is. De woning heeft drie slaapkamers, een badkamer met douche, bad en een enkele wastafel. Op de overloop bevindt zich een vlizo trap naar de zolder.
De woning is goed onderhouden maar dient hier en daar gemoderniseerd te worden. Verder is de woning functioneel. Dit vrijstaande huis is uitermate geschikt voor jonge gezinnen met kinderen.

In de hal bevindt zich de toegang naar woonkamer, de trap naar de eerste verdieping, de toiletruimte met staand toilet en fontein en de meterkast met voldoende groepen, dag en nacht tarief.
Ruime woonkamer met serre (ca. 37m2) met parket vloer en toegang tot de tuin via de serre.
De gesloten keuken (ca. 12m2). Is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser en een koelkast.
De grote tuin biedt heel veel mogelijkheden en een deel is beklinkerd. Aangrenzend aan deze tuin ligt de ruime garage (ca. 7,43 m x 3,78 m) . De tuin is eveneens direct bereikbaar via de oprit. Men geniet hier van optimale privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

Overloop met 3 slaapkamers, badkamer en een vlizotrap naar de zolder.
Slaapkamer 1: ca. 3,93 m x 3,44 m.
Slaapkamer 2: ca. 3,44 m x 3,32 m.
Slaapkamer 3: ca. 3,93/1,10m m x 2,93m
Alle slaapkamers hebben kunststoffen kozijnen met dubbel glas voorzien van rolluiken en ligt er op alle kamers dezelfde laminaatvloer.
De badkamer ca. 3,27 m x 1,83 m is uitgerust met een wastafel, inloop douche, zwevend toilet en ligbad.(2012)

De zolder is bereikbaar via een vlizotrap. Het volledige dak is geïsoleerd.
Er is een mogelijkheid om hier een vaste trap in te plaatsen zodat de zolderverdieping ook kan worden omgebouwd tot slaapruimte.

De grote tuin biedt heel veel mogelijkheden en een deel is beklinkerd. Aangrenzend aan deze tuin ligt de ruime garage (ca. 7,43 m x 3,78 m) . De tuin is eveneens direct bereikbaar via de oprit. Men geniet hier van optimale privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

De woning ligt in Geleen op een groot perceel van ruim 709 m2. Dit woonhuis is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en grotendeels van rolluiken. Verder is er dakisolatie toegepast. Het is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.
Bouwjaar woonhuis 1960.
Grote omsloten tuin, welke via de oprit bereikbaar is.
Rustige locatie.
Kunststof kozijnen met dubbelglas.
Serre waarvan inmiddels drie ramen met vocht zijn vervangen.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens