Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Julianalaan 46

Papenhoven
6124 AH

 
  • € 175.000
  • Half vrijstaande woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 108 m2
  • Perceelopp: 767 m²

Deze half vrijstaande woning ligt in het pittoreske Papenhoven. De woning is in 1965 gebouwd en dient gerenoveerd te worden. Zo zijn de badkamer, de keuken en de kozijnen aan vervanging toe. De woning is gelegen op een perceel van ca. 767 m2 en heeft een mooie grote tuin. Er is een oprit geschikt voor drie auto’s. Deze woning heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard.
Via de hal heeft men toegang tot de woonkamer, de trap naar boven, de kelder en de keuken. De woning heeft drie slaapkamers, een badkamer met douche en enkele wastafel, op de overloop is een vlizo trap naar de zolder die dient als bergzolder.

In de hal bevindt zich de toegang naar woonkamer en kelder, de trap naar de eerste verdieping en de meterkast met voldoende groepen met dag en nacht tarief. In de kelder ca. m x m en bevindt zich de HR ketel welke in eigendom is.
Ruime woonkamer (ca. 28m2) met laminaatzeil en toegang tot de keuken. De keuken (ca. 9m2) dient volledig vervangen te worden. Achter de keuken is er een bijkeuken gebouwd ( ca. 12m2).
De tuin is breed en lang en er is een uitgestrekt grasveld. Van deze tuin is iets heel moois te maken. Ideaal voor mensen die naar achteren willen uitbouwen. De tuin is eveneens direct bereikbaar via de oprit. Men geniet hier van optimale privacy, het prachtige uitzicht en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

Overloop met 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en vlizotrap naar de zolder.
Slaapkamer 1: ca. 3,17m x 3,73m. Slaapkamer 2: ca. 4,17m x 3,73m. Slaapkamer 3 : ca. 2,29m x 2,59m.
Alle slaapkamers hebben houten kozijnen met enkel dubbel glas.
De badkamer ca. 1,77m x 1,54m is uitgerust met een wastafel en douche.

De zolder (ca. 7,75m x 5,69m) is bereikbaar via een vlizotrap.

Via de hal komt men in de kelder. Deze kelder heeft een grote ruimte (ca. 2,81m x 2,40m) en een kleine ruimte (ca. 2,40m x 1,07m) waar de HR ketel zich bevindt.

De tuin is breed en lang en er is een uitgestrekt grasveld.

De woning ligt aan de rand van het rustige kerkdorp Papenhoven in een landelijke omgeving met diverse wandelroutes en fietsroutes. In Grevenbicht ligt een Albert Heijn een basisschool en is kinderopvang. Het is er rustig wonen en de mensen zijn er vriendelijk en gastvrij. Ook Born ligt op een steenworp afstand, ook hier is kinderopvang, lager onderwijs maar ook voortgezet onderwijs en zijn er diverse winkels. De uitvalswegen naar Maastricht en Eindhoven zijn snel te bereiken. Kasteelpark Born is ook een bezoekje waard.

Bouwjaar woonhuis 1965.
Grote omsloten tuin, welke via de oprit bereikbaar is.
Rustige locatie.
Deze woning dient gerenoveerd te worden.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens