Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Landvoogdstraat 62

Heerlen
6411 XA

 
  • € 112.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 2
  • Woonopp: ca. 75 m2
  • Perceelopp: 71 m²

Mooie instapklare tussenwoning met moderne nieuwe keuken (2018), badkamer en inpandige berging een onderhoudsvriendelijke omsloten voortuin. Gelegen in Heerlen met voldoende openbare parkeergelegenheid, op loopafstand van winkels en basisschool. De woning is voorzien van dakisolatie spouwisolatie en kunststof kozijnen, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Het is een ideale starterswoning.

Hal / entree met tegelvloer, meterkast met voldoende groepen, garderobe, rechthoekige woonkamer met open nieuwe keuken ca. 8,25 m x 4.51 m met tegelvloer en gesloten trapopgang naar eerste verdieping en doorgang naar de inpandige berging met achteruitgang. De nieuwe open keuken is voorzien van de gewenste inbouw apparatuur. In de voortuin met terras is het zeker aangenaam vertoeven en heeft u voldoende privacy.

Overloop, twee slaapkamers groot te weten: ca. 3.82 m x 2.70 m, 4.33 m x 1.79 m, badkamer groot: ca. 3.00 m x 1.51 m met wastafel en Ligbad. Separate toilet en bergkast met C.V. opstelling en witgoed aansluitingen.

In de voortuin met terras is het zeker aangenaam vertoeven en heeft u voldoende privacy

De woning is gelegen in Heerlen, met goede verbindingen naar uitvalswegen (o.a. A76 A 79 en N 281), op loopafstand van het centrum Heerlen en op loopafstand busstation treinstation Heerlen. Er zijn in de nabijheid in de woonomgeving een basisschool, kinderopvang, huisartsenpost, apotheek, winkels voor uw dagelijkse boodschappen en groenvoorzieningen met speelvoorzieningen.

Bouwjaar woonhuis 1984.
Keuken vernieuwd 2018.
C.V. ketel huur geplaatst in 2015
Huurcontract dient overgenomen te worden.
Kunststof kozijnen en deuren.
Velux dakramen.
Ideale starterswoning.
Instap klaar te noemen.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens