Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Aan de Greune Paol 16

Grevenbicht
6127 BJ

 
  • € 149.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 104 m2
  • Perceelopp: 180 m²

In de rustige woonomgeving van Grevenbicht vindt u deze gezellige instapklare jaren 20 woning .
Het betreft een tussenwoning met een ruime woonkamer met open keuken voorzien van diverse apparatuur, grote bijkeuken, met toiletruimte en badkamer, een kelder, 4 slaapkamers en grote zolder welke te bereiken is met een vaste trap. De achtertuin is te bereiken via een pad achterom.

In de hal bevindt zich de trap naar de eerste verdieping, de kelder toegang , de in 2017 vernieuwde meterkast met dubbel tarief meter.
Via deze hal komt u in de woonkamer terecht alwaar ook de open keuken is.
Deze open keuken is o.a. voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.
Aansluitend bereikt u d.m.v. een deur de ruime aanbouw voorzien van witgoedaansluitingen en C.V.-ketel (bouwjaar 2017),hier heeft u toegang tot de badkamer met wastafel en douche en de toiletruimte met staand toilet, ook is hier de toegang tot de ruime berging.
Vanuit deze aanbouw bereikt u de gezellige tuin die veel privacy biedt, ook is hier een afdak gemaakt waar u bijvoorbeeld fietsen kunt stallen. Deze tuin is ook te bereiken d.m.v. voetpad welke is aangelegd voor aanwonenden aan dit pad.

De houten trap in de hal brengt u naar de eerste verdieping hier bevinden zich 4 slaapkamers.
Slaapkamer 1; ca. 2.86 x 2,72 m.
Slaapkamer 2; ca. 3,94 x 2,82 m. en ca. 0,97 x 0,75 m.
Slaapkamer 3; ca. 3,56 x 3,33 m.
Slaapkamer 4; ca. 2,08 x 1,95 m.
Al deze kamers zijn voorzien van kunststoffen kozijnen met dubbel glas, de vloeren zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

Via de vaste houten trap kunt u naar de tweede verdieping waar nog een slaapkamer kan worden gerealiseerd.

Provisiekelder

Een gezellige tuin die veel privacy biedt, hier is een afdak gemaakt waar u bijvoorbeeld fietsen kunt stallen. Deze tuin is ook te bereiken d.m.v. voetpad welke is aangelegd voor aanwonenden aan dit pad.

De woning is gelegen Aan de Greune Paol 16 te Grevenbicht met goede verbindingen naar uitvalswegen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen.
In Grevenbicht ligt een Albert Heijn een basisschool en is kinderopvang. Het is er rustig wonen en de mensen zijn er vriendelijk en gastvrij. Ook Born ligt op een steenworp afstand, ook hier is kinderopvang, lager onderwijs maar ook voortgezet onderwijs en zijn er diverse winkels. Kasteelpark Born is ook een bezoekje waard.

De woning kan levensloopbestendig worden gemaakt door bijvoorbeeld de huidige aanbouw om te bouwen naar een slaapkamer.

Bouwjaar woonhuis 1922
Instapklaar
Achtertuin, welke ook nog via de achterzijde bereikbaar is.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens