Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Kerkstraat 21

Doenrade
6439 AN

 
  • € 289.000
  • Vrijstaande woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 142 m2
  • Perceelopp: 460 m²

Deze mooie en fraai afgewerkte vrijstaande woning ligt in het rustige Doenrade. De woning is in 1957 gebouwd en heeft heel veel te bieden. De tuin is omsloten en biedt veel privacy. Achter in de tuin is een poort die toegang biedt tot de oprit en de straat. Middels de hal heeft men toegang tot de trap naar de eerste verdieping en geeft toegang naar de woonkamer. Op de vloer ligt een mooie grenen plankenvloer die goed bij dit huis past. De keuken geeft toegang tot de inpandige garage, het zitgedeelte en de prachtige tuin. Op de eerste verdieping ligt een goed onderhouden hardhouten plankenvloer, zijn er twee slaapkamers, badkamer en de vaste trap naar de zolder. Op de zolder bevindt zich de derde slaapkamer. De woning is gelegen op een perceel van ca. 460 m2. Er is een oprit geschikt voor twee auto’s. Deze woning is afgewerkt tot in ieder detail en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal ligt een prachtige hardstenen vloer, bevindt zich de toegang naar woonkamer, de authentieke trappartij naar de eerste verdieping en de meterkast (12 groepen), tevens voorzien van dag en nacht tarief. De ingang naar de kelder bevindt zich in de woonkamer.
Er is een ruime woonkamer (ca. 36 m2), met een massieve grenen vloer, een houtkachel en geeft toegang tot de leefkeuken. De keuken en het zitgedeelte is voorzien van vloerverwarming.
De eenvoudige keuken heeft een ruim werkblad welke is voorzien van een grote dubbele spoelbak, 4 pits fornuis met ingebouwde oven en een afzuigkap. Tevens zijn er voorzieningen getroffen voor het aansluiten van een vaatwasser.
Via de ruime leefkeuken heeft men toegang tot de inpandige garage (3,81m x 3,03m) en de tuin middels een grote glazen schuifpui welke optimaal contact met het prachtig terras biedt. Men geniet hier van optimale privacy waar het dan ook heerlijk vertoeven is. Het terras (38 m2) voorzien van grote hardstenen tegels en inbouwspots is op het zuidwesten georiënteerd en middels een vrije achterom goed toegankelijk. Verder is de tuin onderhoudsvriendelijk. Tevens zijn er voorbereidende voorzieningen getroffen voor het aanleggen van een eventuele vijver en/of zwembad. De woning biedt ook de mogelijkheid om deze levensloopbestendig te maken mede door de aanwezigheid van een tweede eenvoudige badkamer voorzien van toilet en douche.

Ruime overloop (5,33m x 3,15m) welke toegang biedt tot twee slaapkamers, badkamer, middels vaste trap naar de derde slaapkamer en een plat dak welke de mogelijkheid geeft tot het realiseren van een vierde slaapkamer/dakterras. De gehele verdieping met uitzondering van de badkamer is voorzien van een massieve hardhouten plankenvloer. Verder zijn de deuren handgemaakt van merbauhout.

Slaapkamer 1: ca. 3,40 m x 2,76m.
Slaapkamer 2: ca. 4,01 m x 3,06m.

Een moderne badkamer (7m2) met een handgemaakte robuuste wandmeubel welke is voorzien van schuifladen, een dubbele wastafel met Grohe inbouwkranen, 2e toilet, ligbad, Grohe inbouw thermostaatkraan, designradiator, travertin tegels en hardstenen vloer.
De slaapkamers, trappenhuis en de badkamer zijn voorzien van handgemaakte merbau kozijnen voorzien van dubbel glas.

Slaapkamer 3: ca. 15m2

Vanuit de riante overloop welke voldoende ruimte bied voor een grote kledingkast is er middels een vaste trap toegang tot de speelse 3e slaapkamer. Deze is ruim (15m2) voorzien van recent geplaatste velux dakramen, waardoor het een prettige verlichte verblijfsruimte is. De zolderkamer is voorzien van opbergkasten en een verlichte bergruimte. Tevens is er een separate ruimte gerealiseerd welke dient als extra bergruimte waarin tevens de centrale afzuiging en technische installaties ( boiler 80 L, CV ketel, beide eigendom, bouwjaar 2006 ) zijn geplaatst.

De woning ligt in het mooie en rustige Doenrade. Deze woning is door de jaren heen gemoderniseerd en gerenoveerd en heeft een ruime tuin met optimale privacy. De woning is tot in detail afgewerkt en verkeerd in goede staat. Het hoofd dak is recent grotendeels gerenoveerd, waaronder de dakvensters, dakgoten, hemelwaterafvoeren, schoorstenen en nok pannen. Ook de gehele buitenriolering is vernieuwd en voorzien van diverse extra aansluitpunten.
Doenrade heeft een rijk verenigingsleven. Zo heeft het een voetbalvereniging, fanfare, carnavals- vereniging , schutterij, en een gemengd koor. Er worden jaarlijks leuke evenementen georganiseerd voor jong en oud. Het is er rustig wonen en de mensen zijn er vriendelijk en gastvrij.

Bouwjaar woonhuis 1957
Instap klaar
Omsloten tuin
Rustige locatie
Energielabel E
Woning kan levensloop bestendig gemaakt worden
Deze woning is een aanrader en een bezichtiging meer dan waard

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens