Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Corneliushof 52

Susteren
6114 JX

 
  • € 125.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 83 m2
  • Perceelopp: 120 m²

Deze mooie tussenwoning ligt in het rustige Dieteren aan de Corneliushof 52. De wijk is zeer kindvriendelijk. De woning is in 1984 gebouwd en is uitermate geschikt voor een alleenstaande of starters. Middels de hal heeft men toegang tot de woonkamer. Op de vloer ligt een laminaatvloer die goed bij dit huis past. De keuken geeft toegang tot de tuin alwaar een berging is. De tuin is omsloten en biedt veel privacy. Achter in de tuin is een poort die toegang biedt tot een brandgang. Op de eerste verdieping ligt een laminaatvloer, zijn er drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de zolder. Op de zolder bevindt zich een hobby ruimte alwaar een vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden. De woning is gelegen op een perceel van ca. 120 m2. Door de ligging nabij de toeritten van de A2 en A73 zijn omliggende steden snel en gemakkelijk bereikbaar. In de omgeving bieden de centra van Susteren, Echt en Maaseik volop winkelplezier, alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op een steenworp afstand. Deze woning is zeker een bezichtiging waard.

In de hal ligt een laminaatvloer en de toegang tot de kruipruimte. Via de hal heeft men toegang tot de woonkamer (ca. 29 m2) met een laminaatvloer en geeft toegang tot de keuken en de trapgang naar de eerste verdieping. In de trapgang bevindt zich het toilet met fonteintje. De keuken (ca. 6 m2 ) is uitgerust met een oven, vaatwasser, vijfpits gasstel, een afzuigkap en geeft een leuke doorkijk naar de woonkamer en tuin. In deze onderhoudsvriendelijke tuin heeft men een berging (ca. 5 m2 ) en is er een poort die toegang biedt tot een brandgang.

Ruime overloop welke toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer. Middels een vaste trap heeft men toegang naar de hobbyruimte welke de mogelijkheid geeft tot het realiseren van een vierde slaapkamer. De gehele verdieping met uitzondering van de badkamer is voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 1: ca. 4,36m x 2,77m.
Slaapkamer 2: ca. 3,37 m x 2,77m.
Slaapkamer 3: ca. 2,00m x 2,92m.
De badkamer (ca. 5m2) met wastafel, douche en de aansluitingen voor de was/droog combinatie.

Via een vaste trap komt men uit op zolder(ca. 15m2). Hier bevindt zich de HR ketel (eigendom 2017) en de mechanische ventilatie en kan makkelijk een vierde slaapkamer worden gerealiseerd.

In de onderhoudsvriendelijke tuin heeft men een berging (ca. 5 m2 ) en is er een poort die toegang biedt tot een brandgang.

De woning ligt in het mooie en rustige Dieteren. Vlak bij de verbindingswegen naar Roermond, Eindhoven en Maastricht. Het is er rustig wonen en de mensen zijn er vriendelijk en gastvrij.

Bouwjaar woonhuis 1984
Nette woning
Omsloten tuin
Rustige locatie
Energielabel C
Deze woning is een aanrader en een bezichtiging meer dan waard

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens