Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Van Goudoeverstraat 30

Geleen
6166 XC

 
  • € 150.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 100 m2
  • Perceelopp: 215 m²

Deze mooie en gezellige tussenwoning ligt in oud Geleen. De woning is in 1953 gebouwd en heeft heel veel te bieden. De tuin is omsloten en biedt veel privacy. Achter in de tuin is een mooie overkapping gemaakt waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. In de hal bevindt zich de trap naar de eerste verdieping en het toilet ook is hier de toegang naar de kelder, de woonkamer en keuken. In de woonkamer ligt een mooie tegelvloer die goed bij dit huis past. Er is een mooie aanbouw gerealiseerd waar men toegang heeft tot de tuin en de bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, badkamer en een vlizotrap naar de zolder. De woning is gelegen op een perceel van ca. 215 m2. Deze woning is zeker een bezichtiging waard.

In de hal ligt een mooie vloer. Hier bevindt zich de toegang naar woonkamer, de keuken, de trap naar de eerste verdieping, de kelder (ca. 8 m2), de meterkast en toilet.
Er is een ruime woonkamer (ca. 25 m2), met een mooie tegelvloer, en geeft toegang tot de keuken en de aanbouw (ca. 14 m2), met bijkeuken (ca. 5 m2). Hier zijn tevens de aansluitingen voor de was en droog combinatie.
De keuken heeft een werkblad en is voorzien van een spoelbak, 4 pits gasfornuis met ingebouwde oven, vaatwasser en een afzuigkap.

De ruime overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar de zolder.

Slaapkamer 1: ca. 3,93 m x 2,70 m.
Slaapkamer 2: ca. 3,79 m x 2,90 m.
Slaapkamer 3: ca. 2,91 m x 2,69 m.
Een badkamer (ca. 1,09 m x 1,85 m) met een douche en wastafel.

Zolder die dienst doet als berging.

De tuin is omsloten en biedt veel privacy. Achter in de tuin is een mooie overkapping gemaakt waar het in de zomer heerlijk vertoeven is.

De woning ligt in het mooie Oud Geleen. Deze woning is door de jaren heen gerenoveerd en heeft een ruime tuin met optimale privacy. De woning verkeerd in goede staat.
Geleen heeft veel te bieden. Zo zijn er diverse supermarkten, kinderdagverblijven, treinstation, basisscholen en er is voortgezet onderwijs. Met uitvalswegen naar Heerlen, Maastricht en Eindhoven ligt Geleen zeer centraal. Het is er rustig wonen en de mensen zijn er vriendelijk en gastvrij.

Bouwjaar woonhuis 1953
Omsloten tuin
Drie slaapkamers
Overkapping
Rustige locatie
Deze woning is een aanrader en een bezichtiging meer dan waard

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens