Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Arnulfstraat 16

Guttecoven
6143 BS

 
  • € 190.000
  • Twee onder één kap woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 80 m2
  • Perceelopp: 206 m²

Deze mooie 2-onder-1-kap woning ligt in het rustige Guttecoven. De woning is in 1991 gebouwd en heeft heel veel te bieden. De tuin is omsloten en biedt veel privacy en geeft uitzicht op de landbouwvelden. Middels de gang heeft men toegang tot een toilet met fonteintje, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en tot de woonkamer. Op de vloer in de woonkamer ligt een hoogwaardige eikenparketvloer die goed bij dit huis past. De keuken is van alle gemakken voorzien. De woning heeft een garage en een carport met garagepoort. De tuin biedt heel veel privacy waar het op mooie zomeravonden goed vertoeven is. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers met laminaatvloeren, badkamer met toilet, douche. De woning is gelegen op een perceel van ca 206 m2. Er is een oprit geschikt voor drie auto’s en een garage waar zich de aansluitingen van de was/droog combinatie bevinden. De garage is bereikbaar via de tuin. Dit mooie huis heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard en is instap klaar.

In de hal bevindt zich de toegang tot de trap naar de eerste verdieping, het toilet (2007), de woonkamer en de meterkast met voldoende groepen met dag en nacht tarief.
Er is een woonkamer (ca. 22m2) met een hoogwaardige eikenparketvloer en geeft toegang tot de open keuken (ca.11m2). De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, afzuigkap en een koelkast. Er is een kleine ruimte bij de keuken waar de CV ketel hangt. Deze is huur en het huurcontract dient overgenomen te worden. Via de deur in de keuken heeft men toegang tot de tuin. Hier bevindt zich een aangelegd terras en heeft men toegang tot de garage.
Men geniet hier van optimale privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.
De garage (ca. 8,30m x 2,80m) en carport (ca. 5,70m x 2,80m) zijn bereikbaar via de tuin.

Overloop met 3 slaapkamers en badkamer.
Slaapkamer 1: ca. 4,81m x 2,70m.
Slaapkamer 2: ca. 3,83m x 2,70m.
Slaapkamer 3: ca. 3,26m x 1,98m.
De badkamer (ca. 2,86m x 1,95m) is uitgerust met een wastafel, douche en toilet.

Via de deur in de keuken heeft men toegang tot de tuin. Hier bevindt zich een aangelegd terras en heeft men toegang tot de garage.
Men geniet hier van optimale privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

Rustige kindvriendelijke wijk, basisschool met kinderopvang op fietsafstand. Vlak bij uitvalswegen naar Sittard en Born.
Bouwjaar woonhuis 1991
Instapklaar
Omsloten tuin
Rustige locatie
Deze woning is een aanrader en een bezichtiging meer dan waard.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens