Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Broekstraat 2

Obbicht
6125 AN

 
  • € 169.000
  • Twee onder één kap woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 120 m2
  • Perceelopp: 212 m²

Deze mooie twee-onder-een-kap woning ligt in het rustige Obbicht. De woning is in 1973 gebouwd en heeft heel veel te bieden. De tuin is omsloten en biedt veel privacy. Middels de gang heeft men toegang tot een toilet met fonteintje, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en tot de woonkamer. Op de vloer in de gehele benedenverdieping ligt een eikenhouten parketvloer die goed bij dit huis past. De keuken is van alle gemakken voorzien. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, badkamer met douche en wastafel. Er is een de vaste trap naar de zolder. Deze zolder is nu ingericht als bergruimte maar is zeker geschikt om een vierde slaapkamer te realiseren. Hier bevinden zich de aansluitingen van de was/droog combinatie. De woning is gelegen op een perceel van ca. 212 m2. Er is een oprit geschikt voor één auto. Dit leuke huis heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal bevindt zich de toegang tot de trap naar de eerste verdieping, het toilet, de woonkamer en de meterkast met voldoende groepen met dag en nacht tarief.
Er is een ruime woonkamer (ca. 32m2) en geeft toegang tot de open keuken (ca. 9m2). De keuken is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en een koelkast. Via de deur in de woonkamer heeft men toegang tot de tuin. Hier bevindt zich een berging (ca. 11m2). Naast de tuin stroomt een beekje.
Men geniet hier van optimale privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

Overloop met 3 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder.
Slaapkamer 1: ca. 4,50m x 3,14m. Met rolluiken.
Slaapkamer 2: ca. 3,70m x 3,84m. Met rolluiken.
Slaapkamer 3: ca. 3,29m x 2,80m. Met rolluiken.
De badkamer (ca. 2,44m x 2,09m) is uitgerust met een wastafel en douche.

De zolder (ca. 20m2) is bereikbaar via een vaste trap. Hier is een grote bergruimte. Men kan hier een vierde slaapkamer realiseren. Op zolder is een aparte ruimte waar zich de HR Combiketel bevindt en de aansluitingen voor de was/droogcombinatie.

In deze knusse compacte tuin bevindt zich een berging (ca. 11m2). Naast de tuin stroomt een beekje.
Men geniet hier van optimale privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

Rustige kindvriendelijke wijk, basisschool met kinderopvang in de buurt.
Bouwjaar woonhuis 1973
Omsloten tuin
Rustige locatie
Deze woning is een aanrader en een bezichtiging meer dan waard.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens