Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Bexdellestraat 44

Brunssum
6444 HD

 
  • € 149.500
  • Hoekwoning
  • Slaapkamers: 2
  • Woonopp: ca. 80 m2
  • Perceelopp: 142 m²

Deze mooie hoekwoning ligt in de rustige wijk ‘t Heufke vlak bij het centrum. De woning is in 1926 gebouwd en heeft veel te bieden. De tuin is omsloten en biedt voldoende privacy. Middels de gang heeft men toegang tot de meterkast, de trap naar de eerste verdieping, de kelder en tot de woonkamer. Op de vloer in de woonkamer ligt een hoogwaardige laminaatvloer die goed bij dit huis past. De keuken is van alle gemakken voorzien. Het toilet en badkamer bevinden zich net als de bijkeuken met aansluitingen voor de was en droogcombinatie op de begane grond. Op de eerste verdieping ligt een mooie doorlopende laminaatvloer, zijn er twee slaapkamers, een overloop en vlizo trap naar de zolder. Deze zolder is nu ingericht als bergzolder. De woning is gelegen op een perceel van ca 142 m2. Dit mooie huis heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard en is instap klaar.

In de hal bevindt zich de toegang tot de trap naar de eerste verdieping, de kelder, de woonkamer en de meterkast met voldoende groepen met dag en nacht tarief.
Er is een ruime woonkamer (ca. 24m2) met laminaatvloer en geeft toegang tot de open keuken (ca. 14m2). De keuken is voorzien van een 5 pits gaskookstel, afzuigkap, vaatwasser, oven en een koelkast met diepvriesvak. Naast de keuken ligt het toilet met fonteintje en de separate badkamer. De badkamer (ca. 9 m²) is uitgerust met een ruime douche, ligbad en grote wastafel. Via de deur in de keuken heeft men toegang tot de bijkeuken. Hier bevindt zich de HR Valliant ketel en de aansluitingen voor de was en droog combinatie. Via de bijkeuken heeft men toegang tot de kleine patiotuin. Men geniet hier van voldoende privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

Overloop met 2 slaapkamers en vlizotrap trap naar de zolder. Op de overloop en slaapkamers ligt een mooie laminaatvloer.
Slaapkamer 1: ca. 14 m². Met rolluiken.
Slaapkamer 2: ca. 9 m². Met rolluiken.

De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Kelderruimte

Via de bijkeuken heeft men toegang tot de kleine patiotuin. Men geniet hier van voldoende privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven.

Rustige kindvriendelijke wijk, basisschool met kinderopvang en supermarkt op fietsafstand. Vlak bij het centrum.
Bouwjaar woonhuis 1926

Instapklaar
Omsloten tuin
Ideal starterswoning
HR ketel is huur. Dit contract dienen de kopers over te nemen
Deze woning is een aanrader en een bezichtiging meer dan waard

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens