Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Op de Driessen 31

Koningsbosch
6104 AT

 
  • € 165.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 95 m2
  • Perceelopp: 144 m²

Deze tussenwoning is gelegen in Koningsbosch aan een rustige straat met aan de voorzijde uitzicht op een plantsoen met speelplaats en plein.
De woning is praktisch ingedeeld en heeft onder meer een keuken, woonkamer met aanbouw en terras op de begane grond. Op de eerste etage een badkamer met wastafel, tweede toilet, een douche en drie slaapkamers. Op de tweede etage is de bergzolder gelegen. Deze is bereikbaar via een Vlizo trap met opstelplaats voor de c.v. ketel.
De woning is geïsoleerd in de aanbouw en voorzien van draai-/kiepramen met isolatieglas. Uitzondering hierop is de berging. De achtertuin is gelegen op het zuid westen en biedt u voldoende privacy en geeft tevens toegang tot de berging. Achter deze tuin is een gemeenschappelijk pad gelegen met hieraan grenzend een grondstuk van ca. 48 m² dat in gebruikleen is van de gemeente. Voor het gebruik van dit achterliggend stukje grond hoeft men geen vergoeding te betalen. Deze woning is een leuke starterswoning en is zeker een bezichtiging waard.

Hal/entree met tegelvloer en meterkast v.v. elektrameter, dubbeltariefmeter en aardlek beveiligd, gasmeter en watermeter. In de hal bevinden zich het toilet, een houten trap waarmee men de eerste verdieping bereikt en de toegang tot de keuken. De toiletruimte is betegeld en heeft een zwevend toilet. De woonkamer van ca. 25 m2 met laminaatvloer geeft toegang tot de aanbouw. Deze aanbouw met witgoed aansluiting heeft een optimaal tuincontact door de grote raampartijen en de tuindeur. Dit zorgt voor een een prettige lichtinval. In deze aanbouw bevindt zich een airconditioning. Verder geeft de hal en woonkamer toegang tot de gesloten keuken van ca. 8 m², met tegelvloer welke voorzien is van een aanbouwkeuken met kunststofblad en de navolgende apparatuur:
• 4-pits gas kookplaat
• afzuigkap
• Spoelbak met kraan

Via de trapopgang bereikt men de overloop. Op de gehele verdieping ligt dezelfde laminaatvloer en er bevindt zich de houten Vlizo trap naar de tweede verdieping. De overloop biedt toegang tot een badkamer en drie slaapkamers van ca. 14, 10 en 8 m² groot. De slaapkamers die gericht zijn op de tuin zijn uitgerust met rolluiken.
De badkamer is betegeld en voorzien van:
• Vaste wastafel
• Douche met kraan
• Zwevend toilet

Via een Vlizo trap bereikt men de bergzolder. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de C.V. combiketel HR, bouwjaar 2018 (eigendom).

De achtertuin is op het zuidwesten gericht en is te bereiken via de woning en via een achter ingang.
In de tuin bevindt zich een berging

Deze woning is ideaal voor starters alsook voor een gezin met kleine kinderen. De woning is centraal gelegen nabij belangrijke uitvalswegen en busverbindingen. Er zijn in de nabijheid in de woonomgeving een basisschool, kinderopvang, een winkel, een leuk plein met groenvoorzieningen en speelplaats. Dit is een prachtige plek voor het laten opgroeien van uw kinderen.

Bijzonderheden van de woning:
- Zonnepanelen 8 stuks 2018
- Nieuwe groepenkast 2018
- Nieuwe dakgoten en dak afvoeren 2019
- Impregneren van de schoorsteen 2019
- Airco 2019

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens