Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Stephanusstraat 6

Wijnandsrade
6363 BN

 
  • € 250.000
  • Twee onder één kap woning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 135 m2
  • Perceelopp: 275 m²

!!!!Gezien de vele aanvragen voor dit object kunnen op dit moment geen aanvragen meer aannemen voor een bezichtiging.!!!!


Deze mooie, twee-onder-een kap woning ligt in Wijnandsrade. De woning is in 1955 gebouwd en heeft heel veel te bieden. De tuin (2010) is onderhoudsvriendelijk en biedt veel privacy. Middels de gang heeft men toegang tot een toilet met fonteintje, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en tot de woonkamer. Er is een kelder (4,00mx 2,00m) die toegankelijk is via de woonkamer. Op de vloer ligt een laminaatvloer die men terugvindt op de gehele benedenverdieping en goed bij dit huis past. In 2010 bouwde men een mooie aanbouw met nieuwe open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien. De tuin is omsloten en toegankelijk via de deur in de keuken en middels de garage. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, badkamer (2017) met toilet, douche en wastafel. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze is nu ingericht als master bedroom. Hier bevindt zich ook de HR ketel. De woning is gelegen op een perceel van 275 m2. Er is een oprit geschikt voor twee auto’s en een garage. Dit mooie huis heeft een enorme potentie, is zeker een bezichtiging waard en is instap klaar.

In de hal met meterkast en laminaatvloer bevindt zich de toegang tot het toilet met fonteintje, de meterkast, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping..
Deze ruime woonkamer (ca. 48 m2) heeft een laminaatvloer en geeft toegang middels een deur tot de aangelegde de tuin. De keuken ca. 10m2 (2010) is modern en uitgerust met een hete lucht oven, een werkeiland, 5 pits gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast en vaatwasser. Er is een ruime garage ca. 28m2 met sectionale poort. Hier bevinden zich de aansluitingen van de was en droogcombinatie. In de hal bevindt zich de houten trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is tevens toegankelijk middels een dubbele kunststof deur onder de carport.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met drie slaapkamers voorzien van een laminaatvloer en de badkamer. Tevens is er de vaste trap naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 1: ca. 3,42m x 3,00m met rolluik.
Slaapkamer 2: ca. 4,18m x 2,69m
Slaapkamer 3: ca. 3,86m x 3,00m
Badkamer (ca. 2,25m x 2,05m) met grote wastafel, inloop douche met toilet en design radiator

Slaapkamer 4: ca. 6,25m x 6,00m. Hier ligt een plankenvloer. De kamer is uitgerust met een drie grote dakramen die voldoende daglicht toelaten.

Er is een kelder (4,00mx 2,00m) die toegankelijk is via de woonkamer.

De tuin is omsloten en toegankelijk via de deur in de keuken en middels de garage. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven.

De woning ligt in Wijnandsrade, in de nabijheid van kinderopvang en basisschool. Met goede uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven.
- Bouwjaar 1955
- De woning is instapklaar
- Vier slaapkamers
- Nieuwe badkamer
- 10 zonnepanelen (huur) Dient overgenomen te worden door nieuwe eigenaren.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens