Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Van Hogendorpstraat 3

Heerlen
6415 GL

 
  • € 135.000
  • Hoekwoning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 88 m2
  • Perceelopp: 227 m²

!!!!Gezien de vele aanvragen voor dit object kunnen we op dit moment geen nieuwe aanvragen meer aannemen voor een bezichtiging.!!!!

Deze leuke hoekwoning met drie slaapkamers ligt in de wijk Meezenbroek in Heerlen. De woning is in 1950 gebouwd en heeft heel veel te bieden. Middels de gang heeft men toegang tot een toilet, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping, kelder en tot de woonkamer. Op de vloer in de woonkamer ligt een hoogwaardige laminaatvloer die goed bij dit huis past. De keuken is verouderd maar wel functioneel. De tuin is omsloten en biedt heel veel privacy. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. Er is een zeer ruime garage en een berging in de tuin. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met laminaatvloer, badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is een vaste trap naar de zolder waar een derde slaapkamer is. De woning is gelegen op een perceel van ca 227 m2. Dit leuke huis heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal met tegelvloer, bevindt zich de toegang tot de trap naar de eerste verdieping, het toilet, de kelder (ca. 3.62m x x1.85m), de woonkamer en de meterkast met voldoende groepen met dag en nacht tarief.
Er is een woonkamer (ca. 6.61m x 3,48m) met een hoogwaardige laminaatvloer en geeft toegang tot de keuken (ca.2,81m x 1,90m). De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, hete lucht oven, en een koelkast. Via de deur in de keuken heeft men toegang tot de grote tuin. Hier bevindt zich een aangelegd terras en heeft men toegang tot de garage en een berging. Men geniet hier van optimale privacy en in de zomer is het hier heerlijk vertoeven. In de tuin is een achteringang die uitkomt op een brandgang. De garage (ca. 10,36m x 3,87 m) is uitgerust met een elektrische poort en er is een wasruimte met de aansluitingen voor de was - droog combinatie.

Overloop met 2 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder.
Slaapkamer 1: ca. 3,80m x 3,47m.
Slaapkamer 2: ca. 3,47m x 2,73m met rolluik.
De badkamer (ca. 3,81m x 1,85m) is uitgerust met een wastafel, toilet en douche.

Er is een vaste trap naar de zolder waar de CV ketel hangt. Deze is van ca. 2014 en is gehuurd.
Slaapkamer 3: ca. 2,62m x 2,50m met dakkapel.

Provisiekelder

De tuin is omsloten en biedt heel veel privacy. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven.

Rustige wijk, met in de buurt een basisschool, voortgezet onderwijs en diverse supermarkten. In het Park Meezenbroek kan men heerlijk wandelen. Vlak bij uitvalswegen naar Sittard en Geleen.
Bouwjaar woonhuis 1950
Per direct beschikbaar
Omsloten tuin
Rustige locatie
Deze woning is een aanrader en een bezichtiging meer dan waard.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens