Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Maasheuvel 28

Roosteren
6116 BT

 
  • € 250.000
  • Half vrijstaande woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 172 m2
  • Perceelopp: 372 m²

Deze ruime en bijzonder mooie hoekwoning met aanbouw ligt in de dorpskern van Roosteren. De woning is in 1800 gebouwd en heeft heel veel te bieden. Zo zijn er veel authentieke elementen bewaard gebleven welke deze woning haar karakter geven. De grote tuin is omsloten en biedt veel privacy. In de tuin bevindt zich een terras, een groot gazon en een royale blokhut met sanitaire voorzieningen. Deze tuin is een echte plek om bij te laden na een dag hard werken. Voor kinderen is het een wereld om te ontdekken en voor de vele vogels en insecten een drukte van belang. Een heerlijke plek om ’s zomers naast een kacheltje te luisteren naar de stilte. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. Middels de ruime entree heeft men toegang tot de woonkamer met opkamer, een toilet met fonteintje en de meterkast. Op de benedenverdieping ligt een prachtige tegelvloer die heel goed bij deze woning past en is voorzien van isolatie en vloerverwarming. De grote keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met Miele apparatuur. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, badkamer met ruime douche, zwevend toilet en wastafel. Er is een prachtige authentieke vaste trap naar de zolder. De zolder is zeer ruim van opzet en ook hier zijn de oude balken bewaard gebleven tijdens de renovatie van het dak. Hier kan men met gemak een derde en vierde slaapkamer realiseren. De woning is gelegen op een perceel van ca. 372 m2. Dit mooie huis heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal met meterkast ligt een tegelvloer. Hier bevindt zich de toegang tot het toilet met fonteintje en elektrische afzuig, de meterkast met vernieuwde automatische zekeringskast met 12 groepen dag en nacht tarief.
Er is een U vormige woonkamer (ca. 9.00m x 4.74m/6.07m) welke is uitgerust met een tegelvloer, de originele balken plafond, een mooie haardpartij en een opkamer die deze woning net dat speciale extraatje geeft. Onder de opkamer is een kelder met laag plafond gelegen (ca. 4.65m x 2.05m). In de woonkamer bevindt zich de trap naar de eerste verdieping.
De ruime keuken bj. 2004 (ca. 4.68m x 4.75m) is modern. Op de vloer ligt een siergrindvloer. De keuken is hoogwaardig afgewerkt en uitgerust met een combi oven-magnetron, een stoomoven, een koffie apparaat, een granieten aanrechtblad, een inductie kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, diepvries en vaatwasser. Er is een lichtkoepel die voor genoeg daglicht zorgt. Via de keuken heeft men toegang tot de tuin en de bijkeuken (ca. 4.75m x 1.90m). Ook hier ligt een siergrindvloer. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de was en droog combinatie en hangt de CV ketel van het merk NEFIT Excellent. Vanuit de bijkeuken heeft men toegang tot een berging (ca. 4.83m x 2.78m). Hier is nog een kleine bergzolder en heeft men toegang tot de tuin. De tuin is gelegen op het noordwesten. Deze is ruim en mooi aangelegd. Er is een terras direct achter de woning en er staat een royale blokhut.

Op de eerste verdieping bevinden zich een antieke, authentieke vast trap naar de zolder, een trapkast, een overloop met twee slaapkamers voorzien van een mooie plankenvloer en de badkamer.
Slaapkamer 1: ca. 4.25m x 4.27m.
Slaapkamer 2: ca. 3.70m x 2.12m .
Badkamer: ca. 4.12m x 3.04m met wastafel en meubel, ruime douche cabine met massagedouche, zwevend toilet en een vaste kastenwand.

Zolder verdieping ca. 9.00m x 6.30m, die nu dienst doet als bergzolder en logeerkamer. Deze zolder is volledig geïsoleerd met UNIDEK en is voorzien van een grenen plankenvloer. Er zijn 4 Velux dakvensters. De mooie oude balkenconstructie is zichtbaar gebleven en geven deze zolder een magische sfeer. Uitermate geschikt voor het maken van een derde en vierde slaapkamer.

De grote tuin is omsloten en biedt veel privacy. In de tuin bevindt zich een terras, een groot gazon en een royale blokhut met sanitaire voorzieningen. Deze tuin is een echte plek om bij te laden na een dag hard werken. Voor kinderen is het een wereld om te ontdekken en voor de vele vogels en insecten een drukte van belang. Een heerlijke plek om ’s zomers naast een kacheltje te luisteren naar de stilte.

Deze ruime en authentieke woning heeft veel te bieden. Er heerst een stilte waarin je, als je je best doet de geschiedenis van 220 jaar kunt horen. Met goede uitvalswegen naar Maaseik, Maastricht en Eindhoven. Maaseik met haar welhaast Franse uitstraling in het gezellige centrum. Met mooie wandelgebieden bij de Maas met uitgestrekte uiterwaarden. Heppeneert is ook op loopafstand en is een plaats voor bezinning. Roosteren is een rustig dorp en de mensen zijn er vriendelijk en gastvrij.
- Bouwjaar 1800.
- twee slaapkamers.
- Vaste trap naar de zolder voor een derde en vierde slaapkamer.
- vernieuwd dak.
- Een woning met bezieling en rustieke uitstraling.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens