Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Kerkraderweg 83

Heerlen
6416 CE

 
  • € 130.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 92 m2
  • Perceelopp: 225 m²

!!!LET OP!!!
!!!Door de grote aanvraag voor bezichtigingen zijn we genoodzaakt nieuwe aanvragen on hold te zetten!!!

Deze mooie tussenwoning ligt op de Kerkraderweg in Heerlen en is in 1947 met karakteristieke eigenschappen gebouwd. Middels de hal heeft men toegang tot de trap naar de eerste verdieping, de meterkast, de kelder, het toilet en ingang tot de woonkamer. Op de gehele benedenverdieping ligt een mooie laminaatvloer die goed bij deze woning past. De keuken is voorzien van een hete lucht oven, vaatwasser, koelkast, 5 pits gasfornuis, spoelbak en een afzuig kap. Via de keuken komt men in de veranda. Daar is de toegang tot de diepe geheel omsloten tuin. Achter in de tuin bevindt zich een berging en is er een achteringang. Er zijn drie slaapkamers, een mooie badkamer met grote inloop douche, Ligbad, wastafel en toilet. Via een vaste trap komt men op de geïsoleerde zolder alwaar zich de CV ketel en de aansluiting van de was/droog combinatie bevinden. De woning is gelegen op een perceel van ca. 225 m2. Ze is instap klaar en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal met laminaatvloer bevindt zich de toegang tot de meterkast, de trap naar de eerste verdieping , de kelder (ca. 3.68m x 1.49m) en de woonkamer (ca.23 m2). De woonkamer heeft dezelfde laminaatvloer als in de hal en keuken. De keuken (ca. 2.73m x 1.95m) is voorzien van een hete lucht oven, vaatwasser, koelkast, 5 pits gasfornuis, spoelbak en een afzuig kap. Via de keuken komt men in de veranda (ca. 5.62m x 2.17m). Achter in de geheel omsloten tuin bevindt zich een grote berging en is er een achteringang.

Op de gehele eerste verdieping ligt net als beneden dezelfde laminaatvloer. Hier bevinden zich de overloop met twee slaapkamers, de badkamer met bad, inloop douche, toilet en brede wastafel. Er is een vaste trap naar de geïsoleerde zolder.
Slaapkamer 1: ca. 3.37m x 2.81m met kunststof kozijnen met HR ++ glas.
Slaapkamer 2: ca. 3.72m x 3.38m met houtenkozijnen enkel glas.
Badkamer : ca 2.23m x 1.95m met inloop douche ca. 1.55m x 1.01m, ligbad, toilet en wastafel

Te bereiken middels een vaste trap. De zolder is volledig na geïsoleerd. Op de vloer ligt wederom de zelfde laminaatvloer.
Hier is de derde slaapkamer ca. 4.77m x 2.11m. Tevens vindt men hier de CV ketel en de aansluiting voor de was/droog combinatie.

Kelderruimte (ca. 3.68m x 1.49m)

Via de keuken komt men in de veranda. Daar is de toegang tot de diepe geheel omsloten tuin. Achter in de tuin bevindt zich een berging en is er een achteringang.

Deze mooie karakteristieke woning is gelegen op de Kerkraderweg 83 te Heerlen, vlakbij scholen, winkels en andere voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1947 met betonnen vloeren, vaste trap naar de zolder. De woning is goed onderhouden en helemaal instap klaar. Een ideale woning voor starters.
- De woning is instap klaar.
- Drie slaapkamers.
- Aanvaarding in onderling overleg.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens