Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Ankersweg 73

Buchten
6122 EW

 
  • € 210.000
  • Twee onder één kap woning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 118 m2
  • Perceelopp: 276 m²

Deze mooie, gezellige en ruime twee onder één kap woning ligt in Buchten. De woning is in 1961 gebouwd en heeft heel veel te bieden. Middels de ruime entree heeft men toegang tot de meterkast, de trap naar de eerste verdieping, de kelder en de ingang tot de keuken en woonkamer. In de hal ligt een mooie natuurstenenvloer die heel goed bij deze woning past. De woonkamer is uitgerust met een parketvloer. Er is een schouw met houtkachel. De keuken is van veel gemakken voorzien. Er bevindt zich een aanbouw en een grote garage met sectionale poort. In de tuin, die met heel veel zorg en liefde is aangelegd, geniet men van optimale privacy. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. Er bevindt zich een tuinberging gemaakt van Red Cedar Wood. En de garage heeft een extra bergzolder. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is een vaste trap naar de zolder alwaar een vierde slaapkamer is gerealiseerd. Deze slaapkamer is zeer ruim d.m.v. een grote brede dakkapel. Er zijn mooie op maat gemaakte inbouwkasten die zorgen voor voldoende bergruimte. De woning is gelegen op een perceel van ca 240m2. Buchten is een mooi dorp waar het goed wonen is. De mensen zijn er vriendelijk en gastvrij. Dit mooie huis heeft een enorme potentie, is meer dan een bezichtiging waard.

In de ruime hal met meterkast ligt een tegelvloer. Hier bevindt zich de trap naar de eerste verdieping, de kelder (ca. 3.69m x 1.90m), de ingang naar keuken en de woonkamer (ca. 7.30m x 3.77m).
De ruime woonkamer heeft een houten parketvloer en een mooie schouw met houtkachel. De keuken (ca. 3.40m x 2.88m) is uitgerust met een 4 pits gaskookstel met afzuigkap, spoelbak, koelkast en een oven. Via de keuken heeft men toegang tot een aanbouw (ca. 4.98m x2.32 m) en een halletje dat toegang geeft tot de garage (ca. 4.76m x 3.26m) met daarop een bergzolder. In de garage zijn de aansluitingen voor de was/droogcombinatie. Er staat een nieuwe tuinberging (2017) in de tuin welke gemaakt is van hoogwaardig Red Cedar Wood. De volledig omsloten tuin heeft een zij ingang die doorgang geeft tot de oprit. Deze is geschikt voor 1 auto.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met drie slaapkamers voorzien van een laminaatvloer, Er is een badkamer met douche, toilet en wastafel. Een vaste trap geeft toegang tot de ruime zolder met dakkapel.
Slaapkamer 1: ca. 3.79m x 2.66m met kunststof kozijnen en rolluiken.
Slaapkamer 2: ca. 4.55m x 3.18m met kunststof kozijnen en rolluiken.
Slaapkamer 3: ca. 3.33m x 2.58m met kunststof kozijnen en rolluiken.
Badkamer: ca. 1.95m x 1.45m

Grote zolder met de slaapkamer 4: (ca. 3.83m x 3.42m) met kunststof kozijnen en rolluiken. Deze toegankelijk via een vaste trap en uitgerust met een vloerbedekking en op maat gemaakte inbouwkasten. Op zolder bevindt zich de cv ketel (2015).

Provisiekelder

. In de tuin, die met heel veel zorg en liefde is aangelegd, geniet men van optimale privacy. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. Er bevindt zich een tuinberging gemaakt van Red Cedar Wood.

Deze ruime en mooie woning ligt in Buchten, met op loopafstand een kinderopvang en een basisschool. Met uitvalswegen richting Maastricht en Eindhoven. Ook Born met haar supermarkten ligt op fietsafstand.
- Bouwjaar 1961.
- De woning heeft heel veel te bieden.
- Vier slaapkamers.
- 20 zonnepanelen in eigendom.
- Elektrische rolluiken.
- Nieuwe zinken dakgoten.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens