Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Houwer 16

Landgraaf
6372 NM

 
  • € 169.000
  • Hoekwoning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 105 m2
  • Perceelopp: 115 m²

Deze hoekwoning ligt in Schaesberg. De woning is in 1982 gebouwd en heeft heel veel te bieden. Middels de entree heeft men toegang tot de meterkast, het toilet, de ingang tot de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. Op de volledige benedenverdieping ligt een laminaatvloer. De half open keuken is van alle gemakken voorzien. Via de keuken heeft men toegang tot de geheel omsloten onderhoudsvriendelijke tuin met berging. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven.
Door middel van een poort in de tuin heeft men toegang tot het woonerf. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een overloop, een vaste trap naar de zolder, en de badkamer welke is uitgerust met wastafel, douche en ligbad. De woning is gelegen op een perceel van ca 115 m2. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren. Schaesberg is een leuk dorp waar het goed wonen is. De mensen zijn er vriendelijk en gastvrij. Dit huis heeft een enorme potentie, is meer dan een bezichtiging waard.


In de hal met meterkast ligt een laminaatvloer. Hier bevindt zich het toilet, de ingang naar de woonkamer (ca.27m2) en de trap naar de eerste verdieping. In de woonkamer en keuken ligt ook een laminaatvloer. De half open keuken (ca.7m2) is uitgerust met een 5 pits gaskookstel met oven, afzuigkap, vaatwasser, en een spoelbak. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich ook hier.
Via de keuken heeft men toegang tot de omsloten en onderhoudsvriendelijke tuin. Hier bevindt zich een tuinberging

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met drie slaapkamers, een badkamer en de vaste trap naar de zolder. Op de vloer in de slaapkamer aan de voorzijde ligt vloerbedekking en op de overloop en in de andere slaapkamers ligt een laminaatvloer. De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel.
Slaapkamer 1: ca. 3.73m x 3.48m met rolluik.
Slaapkamer 2: ca. 4.14m x 2.66/3.66m met rolluik.
Slaapkamer 3: ca. 3.12m x 3.00m met rolluik.
Badkamer: ca. 2.26m x 1.93m met rolluik.

De zolder is toegankelijk via een vaste trap. Er ligt een laminaatvloer en er is de mogelijkheid tot 4e slaapkamer of werkkamer. Op zolder bevinden zich tevens de cv ketel en de zonneboiler. De CV ketel is gehuurd en het huurcontract dient overgenomen te worden door koper(s).

Deze woning ligt in Schaesberg op loopstand van een kinderopvang, een basisschool, een huisartsenpost en een supermarkt. In de directe omgeving liggen Snowworld, Mondoverde, Gaiapark, een groot sportcomplex, Bmx baan, Mtb routes, visvijvers en wandelgebieden.
- Bouwjaar 1982.
- Drie slaapkamers en mogelijkheid tot 4e slaapkamer.
- Per direct beschikbaar.
- Defintief Energielabel B.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens