Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Goselingstraat 10

Urmond
6129 HT

 
  • € 225.000
  • Twee onder één kap woning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 103 m2
  • Perceelopp: 232 m²

****Bezichtigingsstop****
Beste huizenzoekers. Door de vele aanvragen is het niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen.

Deze mooie twee onder één kapwoning ligt in Urmond. De woning is in 1969 gebouwd en heeft heel veel te bieden. Er is een ruime garage met een oprit voor twee auto’s. De tuin is omsloten en biedt veel privacy. Achter in de tuin is er een overkapping. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. Middels de gang heeft men toegang tot een toilet, de meterkast, een trapkast, de keuken en de trap naar de eerste verdieping. De keuken is van alle gemakken voorzien en geeft toegang tot de ruime en lichte woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, badkamer met toilet, ligbad en wastafel met badkamermeubel. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze is nu ingericht als studeerkamer maar kan dienst doen als 4e slaapkamer. De woning is gelegen op een perceel van ca. 232 m2. Dit mooie huis heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard en is ideaal voor starters alsook voor doorstromers.

In de hal met meterkast ligt een tegelvloer. Hier bevindt zich de toegang tot het toilet, een trapkast, de trap naar de eerste verdieping en de keuken (ca. 3.13m x 2.61m). De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, spoelbak, 4 pits gasstel, afzuigkap en een combi oven. Op de vloer ligt een siergrindvloer. Via de open keuken heeft men toegang tot de ruime en lichte woonkamer (ca.7.58m x 3.87/3.33m) Er ligt een parketvloer die goed bij deze woning past. De tuin is toegankelijk middels een deur in de keuken en een schuifpui in de woonkamer. De tuin is omsloten en biedt veel privacy en heeft een zij ingang via de oprit. Er is een ruime garage met sectionale poort(ca. 7.00m x 2.80m) en een oprit geschikt voor twee auto’s.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met drie slaapkamers voorzien van een prachtige laminaatvloer en de badkamer. Tevens is er de vaste trap naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 1: ca. 3.88m x 3,35m met rolluik.
Slaapkamer 2: ca. 4.12m x 2.55m met inbouw muurkast en rolluik.
Slaapkamer 3: ca. 3.13m x 2.72m met inbouw muurkast en rolluik.
Badkamer (ca. 2.23m x 2.07m) met wastafel, ligbad, zwevend closet, badkamer meubel en design radiator.

Slaapkamer 4: ca. 3.80m x 3.24m. Hier ligt een vloerbedekking en is de CV ketel geïnstalleerd. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de was en droog combinatie. De zolder is volledig geïsoleerd.

De tuin is omsloten en biedt veel privacy. Achter in de tuin is er een overkapping. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven.

De woning ligt in Urmond, in de nabijheid van kinderopvang, basisschool, twee supermarkten. Met goede uitvalswegen richting Maastricht en Eindhoven.
- Bouwjaar 1969
- De woning is goed onderhouden
- Vier slaapkamers
- 15 zonnenpanelen in eigendom
- CV ketel 2020 in eigendom
- Ruime garage

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens