Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Molenweg 125

Eygelshoven
6471 HC

 
  • € 165.000
  • Vrijstaande woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 93 m2
  • Perceelopp: 295 m²

LET OP!!!!
Door de grote aanvraag voor bezichtigingen zijn we genoodzaakt nieuwe aanvragen on hold te zetten!
Deze te renoveren, vrijstaande jaren 60 woning ligt in Eygelshoven op een mooie rustige locatie. De geheel onder kelderde woning is in 1960 gebouwd en heeft veel te bieden. De omsloten tuin ligt op het Zuid Oosten en biedt veel privacy. Middels de hal heeft men toegang tot de meterkast, de keuken, de ruime kelder (ca. 6.73m x 5.82m), het toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en tot de woonkamer. Op de vloer in de hal ligt een natuurstenen tegelvloer. De keuken is aan vervanging toe, maar is volledig operationeel. Er is een aanbouw met openslaande deuren naar het terras en de tuin. In de tuin bevindt zich een garage met kantelpoort en een deur met toegang tot het terras en de tuin. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer met douche en een vlizotrap naar de zolder. De ruime zolder is mooi verdeeld in 2 ruimtes en biedt mogelijkheid tot een vierde slaapkamer of hobbykamer. De omvormer voor de zonnepanelen hangt in het eerste gedeelte van de zolder. De woning is gelegen op een perceel van ca. 295 m2 en heeft een vrij uitzicht aan de achterzijde. Er is een oprit geschikt voor twee auto’s en een garage. Dit mooie huis heeft een enorme potentie en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal met meterkast ligt een natuurstenen vloer. Middels de hal heeft men toegang tot de keuken, de ruime kelder (ca. 6.73m x 5.82m), het toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en tot de woonkamer. De woonkamer heeft een eikenhouten parketvloer, openslaande deuren naar de aanbouw en toegang tot de halfopen keuken. De keuken met originele tegelvloer is aan vervanging toe maar is volledig operationeel. Via de keuken heeft men toegang tot de aanbouw met tegelvloer en openslaande deuren naar het terras en de omheinde tuin. Op het einde van de oprit naast het huis bevindt zich de garage met kantelpoort. Naast de garage is een poort die geeft toegang tot het terras. Via een deur aan de achterzijde van de woning heeft men rechtstreeks toegang tot de grote kelder. Hier bevindt zich de HR CV ketel (eigendom 2014) en een kitchenette. De lichte kelder is verdeeld in drie ruimtes en biedt veel mogelijkheden omdat er doormiddel van ramen daglicht binnenkomt. Tevens is hier een aparte ruimte die nu als werkplaats is gebruikt.
De geheel omheinde tuin is gelegen op het Zuid Oosten en biedt veel privacy en vrij uitzicht.


Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met drie slaapkamers, de badkamer met tegelvloer, douche en wastafel. Op de gehele eerste verdieping ligt een vinyl tegelvloer.
Slaapkamer 1: ca. 3.81m x 3.39m met rolluiken.
Slaapkamer 2: ca. 3.39m x 3,07m met rolluiken.
Slaapkamer 3: ca. 3.43m x 2.43m met rolluiken.
Badkamer: ca. 2.12m x 1.98m met douche, wastafel en rolluiken.

Door middel van een vlizotrap komt men op de geïsoleerde zolder alwaar zich de omvormer voor de zonnepanelen bevindt. De zolder biedt de mogelijkheid tot een 4e slaapkamer of hobbykamer.

Deze woning ligt in Eygelshoven in de nabijheid van een basisschool, speeltuin, sportfasciliteiten en op loopafstand van de bekende gezellige weekmarkt op zaterdag en een grote supermarkt. Er is een directe aansluiting op de nieuwe buitenring, en er zijn verschillende andere aantrekkelijke fascialiteiten in de buurt zoals Gaiazoo, Mondeverde, Snoworld, MTB routes en de natuurgebieden zoals de Anstelvallei en Erenstein.

- Bouwjaar 1960.
- De woning is te renoveren.
- Drie slaapkamers met mogelijkheid tot 4e slaapkamer.
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen (2014 eigendom).
- AWB HR CV ketel eigendom 2014.
- Per direct beschikbaar.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens