Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Eloystraat 50

Geleen
6166 XR

 
  • € 169.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 106 m2
  • Perceelopp: 200 m²

Deze mooie tussenwoning ligt in de wijk Oud Geleen en is in 1946 met karakteristieke eigenschappen gebouwd. Middels de hal heeft men toegang tot de trap naar de eerste verdieping, de meterkast en ingang tot de woonkamer. Op de gehele benedenverdieping ligt een grindvloer die goed bij deze woning past. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, 4 pits gasfornuis en een afzuig kap. Via een schuifdeur komt men in de wasruimte met de aansluitingen voor de was- en droogmachine, een toilet met fonteintje en de toegang tot de geheel omsloten tuin. Achter in de tuin bevindt zich een gemetselde berging. Tevens is er een kelder.
Op de gehele eerste verdieping ligt dezelfde grindvloer als beneden en zijn er drie slaapkamers, de badkamer met douche, wastafel en toilet. Via een vaste trap komt men op de geïsoleerde zolder alwaar zich de CV ketel bevindt. Via een brandgang is de tuin van achteren bereikbaar.
De woning is gelegen op een perceel van ca. 200 m2 en is zeker een bezichtiging waard.


In de hal met grindvloer bevindt zich de toegang tot de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer (ca.32m2). De woonkamer heeft dezelfde grindvloer als in de hal en keuken. Hier bevindt zich ook de toegang tot de kelder. De keuken is operationeel en uitgerust met een combi oven, een 4 pits gasfornuis, een afzuigkap en vaatwasser. Via de keuken komt men dmv een schuifdeur in de wasruimte die tevens toegang biedt tot de tuin . In de wasruimte bevindt zich een toilet met fonteintje en de aansluitingen voor de was- en droogmachine.
Achter in de geheel omsloten tuin bevindt zich een gemetselde berging van ca. 3.00m x 2.55m.

Op de gehele eerste verdieping ligt net als beneden dezelfde grindvloer. Hier bevinden zich de overloop met drie slaapkamers, de badkamer met douche, toilet met fonteintje en de vast trap naar de geïsoleerde zolder. Hier is ook de CV ketel geïnstalleerd.
Slaapkamer 1: ca. 3.52m x 3.00m met rolluiken.
Slaapkamer 2: ca. 2.68m x 2.32m met rolluiken.
Slaapkamer 3: ca. 2.95m x 1.78m met rolluiken.
Badkamer : ca 1.38m x 2.32m met douche, toilet en wastafel.

Via de slaapkamer heeft men middels een vaste trap toegang tot de zolder. Hier is een hobbyruimte en een bergruimte. In de bergruimte hangt de CV ketel.

Achter in de geheel omsloten tuin bevindt zich een gemetselde berging van ca. 3.00m x 2.55m.
Er is een achteringang.

Deze mooie karakteristieke woning is gelegen op een gewilde kindervriendelijke locatie in Oud Geleen, vlakbij scholen, winkels en andere voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1946 met betonnen vloeren, trappen en dakconstructie en is tevens voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Drie slaapkamers.
- Dak in 2007 vernieuwd en geïsoleerd
- Aanvaarding in onderling overleg.
- In de buurt van basisschool en kinderopvang.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens