Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Weverstraat 8

Munstergeleen
6151 DJ

 
  • € 189.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 77 m2
  • Perceelopp: 187 m²

Deze mooie tussenwoning met garage ligt in Munstergeleen en is in 1983 gebouwd. Middels de hal heeft men toegang tot de trap naar de eerste verdieping, het toilet, de meterkast en ingang tot de woonkamer. De keuken is voorzien van een oven, afzuigkap, een keramische kookplaat, koelkast en spoelbak. Achter de woning ligt een omsloten tuin met overkapping. De tuin en garage zijn via een brandgang bereikbaar.
Op de eerste verdieping is er een overloop, drie slaapkamers, de gerenoveerde badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. Via een vlizotrap komt men op de geïsoleerde zolder alwaar zich de CV ketel bevindt.
De woning is gelegen op een perceel van ca. 142 m2 en is zeker een bezichtiging waard.

In de hal met tegelvloer bevindt zich de toegang tot de meterkast, de trap naar de eerste verdieping, het toilet met fonteintje en de woonkamer (ca.26 m2). De woonkamer heeft een parket laminaat. Er is een open keuken (ca. 2.96m x 2.19m). De keuken is operationeel en uitgerust met een oven, een afzuigkap, koelkast en een spoelbak. Via de keuken heeft men toegang tot de tuin. In de tuin staat een overkapping waar het op mooie zomeravonden goed vertoeven is. Er is een brandgang die toegang biedt tot de berging en garage.

Hier bevinden zich de overloop met drie slaapkamers, de badkamer met inloop douche, ligbad, toilet en wastafel. Via een vlizotrap heeft men toegang naar de geïsoleerde zolder. Hier is ook de CV ketel geïnstalleerd.
Slaapkamer 1: ca. 4.41m x 2.70m.
Slaapkamer 2: ca. 3.34m x 2.70m.
Slaapkamer 3: ca. 2.68m x 2.09m. Met aansluitingen voor de was en droogcombinatie.
Badkamer : ca 2.79m x 2.08m met douche, ligbad, toilet en wastafel.

Men heeft middels een vlizotrap toegang tot de zolder. Deze doet dienst als bergzolder en er hangt de CV ketel.

Deze mooie woning is gelegen op een gewilde kindvriendelijke locatie in Munstergeleen, vlakbij een basisschool, winkels en andere voorzieningen. Het pand is degelijk gebouwd in 1983 met betonnen vloeren, trappen en dakconstructie en is tevens voorzien van kunststof en houten kozijnen met dubbel glas.
- Drie slaapkamers
- Mooie gerenoveerde badkamer.
- Aanvaarding per direct.
- Centrale ligging tussen Geleen en Sittard.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens