Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Eisenhowerstraat 1

Brunssum
6441 KA

 
  • € 400.000
  • Semi bungalow
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 103 m2
  • Perceelopp: 764 m²

Deze royale levensloop bestendige bungalow ligt in Brunssum. De woning is in 1971 gebouwd en heeft veel te bieden. De huidige bewoners hebben met veel plezier in deze lichte en ruime woning gewoond. Het is een gezellige wijk met open en betrokken buren die voor elkaar klaar staan. Er is heel veel parkeergelegenheid op het perceel. Zo is er een garage, een grote carport geschikt voor 2 auto’s en een oprit geschikt voor 4 auto’s.
Middels de hal heeft men toegang tot de meterkast, het toilet, de badkamer, drie slaapkamers en de ingang tot de grote woonkamer. Via een klein halletje heeft men toegang tot de stookruimte met aansluiting voor de wasmachine en de garage. Vanuit de garage heeft men toegang tot het terras en de mooie aangelegde tuin. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven. De grote zolder is bereikbaar via een vlizotrap. De woning is gelegen op een perceel van 764 m2

Middels de hal heeft men toegang tot de meterkast, de toiletruimte met staand toilet en fonteintje, de vlizotrap naar de zolder, de toegang tot de keuken en de ingang naar de mooie lichte woonkamer (ca. 40m2) met centraal gelegen een FLAM Haard. De keuken (ca.2.87m x 2.37m) is uitgerust met een 5 pits gastoestel, magnetron, koelkast, diepvries, spoelbak en afzuigkap. Aangrenzend met de keuken ligt een halletje met de ingang naar de stookruimte. Hier bevinden zich de aansluiting voor de wasmachine, een warmwater geiser van Vaillant en de Lennox hete lucht installatie. Hier is ook de ingang tot de grote L vormige garage (ca. 27m2).
Slaapkamer 1: ca. 2.93m x 3.01m.
Slaapkamer 2: ca. 5.28m x 3.01m.
Slaapkamer 3: ca. 3.60m x 2.90m.
Badkamer is uitgerust met een ligbad en wastafel.

De grote L vormige zolder is toegankelijk via een vlizo trap en doet nu dienst als bergzolder.

Vanuit de garage heeft men toegang tot het terras en de mooie aangelegde tuin. Hier is het op mooie zomeravonden goed vertoeven

Deze ruime en lichte woning ligt in Brunssum. De woning heeft heel veel mogelijkheden en is levensloop bestendig. Alle voorzieningen liggen op loop en fiets afstand.

- Bouwjaar 1971.
- Drie slaapkamers.
- Grote zolder.
- Grote Garage.
- Ruime oprit.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens