Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht onder voorwaarden

Hereweg 115

Landgraaf
6373 VG

 
  • € 150.000
  • Hoekwoning
  • Slaapkamers: 5
  • Woonopp: ca. 155 m2
  • Perceelopp: 205 m²

!!!!! WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN!!!!!
Deze centraal gelegen instapklare hoekwoning ligt in Landgraaf nabij winkelcentrum Op den Kamp. De woning is in 1960 gebouwd en heeft veel te bieden. Middels de entree met tegelvloer heeft men toegang tot de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. In de ruime woonkamer ligt een laminaatvloer die mooi past bij deze woning. Via de woonkamer (8.70m x 3.74/2.89m) heeft men toegang tot de keuken en vanuit hier heeft men toegang tot de grote kelder (4.82m x 4.27m). De Keuken (3.43m x 2.65m) is uit 2020 en voorzien van een koelkast, 5 pits gaskooktoestel, hete lucht oven, vaatwasser, afzuigkap en een spoelbak. Via de keuken heeft men toegang tot een tussenruimte alwaar zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden. Tevens is de Remeha C.V. ketel hier geïnstalleerd. Via deze ruimte heeft men ook toegang tot het toilet en de tuinkamer die naar het terras en de geheel omheinde tuin leidt. Op zomerse avonden is het goed vertoeven in de tuin (Zuiden).
Op de eerste verdieping zijn een overloop, drie slaapkamers, een vaste trap naar de zolder en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de grote geïsoleerde zolder welke nu verdeeld is in een slaapkamer en een grote ruimte die veel mogelijkheden biedt. De woning is gelegen op een perceel van ca 205 m2 en heeft vier slaapkamers, een grote zolder en grote kelder. Dit huis is instap klaar en is meer dan een bezichtiging waard.

In de hal met tegelvloer heeft men toegang tot de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. In de woonkamer en de halfopen keuken ligt dezelfde laminaatvloer die mooi bij deze woning past. De keuken is uit 2020 en voorzien van een koelkast, 5 pits gaskookplaat, hete luchtoven, vaatwasser, afzuigkap en spoelbak. Via de keuken heeft men toegang tot de kelder, de tuinkamer en een tussenruimte alwaar zich het toilet en een wasruimte bevinden. In de wasruimte hangt de Remeha C.V. Ketel en zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Middels de tuinkamer heeft men toegang tot het terras en de geheel omheinde tuin (Zuiden). Via een aparte deur aan de voorzijde komt men in een gang die naar de tuinkamer en tuin leidt.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met drie slaapkamers, een badkamer en de vaste trap naar de zolder. De geheel betegelde badkamer met inbouwspots is voorzien van een douche, een wastafelmeubel, en een 2e toilet.
Slaapkamer 1: ca. 4.20m x 3.82m voorzijde met rolluik.
Slaapkamer 2: ca. 4.20m x 2.25m voorzijde met rolluik.
Slaapkamer 3: ca. 3.23m x 1.94m achterzijde met rolluik.
Badkamer: ca. 4.23m x 1.16m.

De grote geïsoleerde zolder is toegankelijk via een vaste trap en is nu verdeeld in een slaapkamer (4.25m x 2.87m) en een grote ruimte (6.22m x 3.98m) die voor meerdere doeleinden is geschikt.

Deze woning ligt in Landgraaf op loopstand van een kinderopvang, een basisschool, een huisartsenpost en winkelcentrum op den Kamp. In de directe omgeving liggen SnowWorld, Mondoverde, Gaiapark, een groot sportcomplex, BMX baan, MTB routes, visvijvers en diverse wandelgebieden.

- Bouwjaar 1960.
- Hardhouten kozijnen en dubbelglas.
- 4 slaapkamers en grote zolder.
- Grote kelder.
- Defintief Energielabel D.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens