Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

De Maar 8

Landgraaf
6372 SB

 
  • € 189.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 104 m2
  • Perceelopp: 172 m²

***VOL***
Door de vele aanmeldingen kunnen wij helaas geen bezichtigingen meer inplannen.

Deze centraal gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en garage ligt in Schaesberg op loopafstand van de markt. De woning is in 1976 gebouwd en heeft veel te bieden. Middels de betegelde entree heeft men toegang tot de meterkast, het geheel betegelde toilet en de woonkamer. In de woonkamer (35m2) met open keuken ligt een eiken parket. De keuken (3.50m x 1.85) met tegelvloer is weliswaar gedateerd maar volledig operationeel. Hij is voorzien van de volgende apparatuur: 4 pits gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser, afzuigkap en spoelbak. Via de woonkamer heeft men toegang tot twee bergingen, de trap naar de eerste verdieping en via een schuifdeur toegang tot de geheel omheinde onderhoudsvriendelijke tuin. Het hoofd dak is in 2021 geheel vernieuwd.
Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers, een overloop, een badkamer met tweede toilet en de aansluiting voor de wasmachine. De woning is gelegen op een perceel van ca 172 m2. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren. Schaesberg is een leuk dorp waar het goed wonen is. De mensen zijn er vriendelijk en gastvrij. Dit huis heeft een enorme potentie en is meer dan een bezichtiging waard.

Middels de hal, heeft men toegang tot de meterkast, het geheel betegelde toilet met zwevend closet en de woonkamer (ca.35m2). In de hal ligt een tegelvloer die mooi bij deze woning past. In de woonkamer, met open keuken, ligt een eiken parket die opgeschuurd kan worden waardoor men weer een nieuwe vloer heeft. De betegelde keuken is weliswaar gedateerd maar volledig operationeel en is uitgerust met een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een spoelbak. Via de woonkamer heeft men toegang tot de geheel omsloten en onderhoudsvriendelijke tuin, twee bergingen en de trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met vier slaapkamers, C.V. ruimte en een badkamer. Op deze verdieping ligt vinyl en vloerbedekking. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, staand toilet, radiator en hier is de aansluiting voor de wasmachine.
Slaapkamer 1: ca. 4.05m x 2.96m voorzijde met rolluik.
Slaapkamer 2: ca. 2.97m x 1.82m voorzijde met rolluik.
Slaapkamer 3: ca. 4.17m x 2.96m achterzijde.
Slaapkamer 4: ca. 3.85m x 2.95m achterzijde.
Badkamer: ca. 2.33m x 2.05m met douche, 2e toilet en aansluiting voor wasmachine.

Deze woning ligt in Schaesberg op loopstand van de markt en het winkelcentrum, een kinderopvang, een basisschool, het treinstation en een huisartsenpost. In de directe omgeving liggen SnowWorld, Mondoverde, Gaiapark, een groot sportcomplex, BMX baan, MTB routes, visvijvers en wandelgebieden.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens