Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Gulperstraat 25

Kerkrade
6461 HH

 
  • € 140.000
  • Tussenwoning
  • Slaapkamers: 6
  • Woonopp: ca. 125 m2
  • Perceelopp: 325 m²

In de wijk "Holz" in Kerkrade ligt deze geheel te renoveren tussenwoning.
De woning die in 1918 is gerealiseerd beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, vijf slaapkamers, provisiekelder en diepe achtertuin.
In de directe omgeving liggen voorzieningen zoals: wandelgebieden, sportverenigingen, diverse speciaalzaken en basisschool.
De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving ligt op slechts enkele minuten rijden. De woning heeft veel potentie tot modernisatie en is zeker een bezichtiging waard.

De overdekte entree met tegelvloer geeft toegang tot de garderobe, toiletruimte, meterkast, provisiekelder, trapopgang en woonkamer.
Het toilet is geheel betegeld en beschikt over een staand closet en fonteintje. Middels de woonkamer heeft men toegang tot keuken en bijkeuken.
Daarnaast bevindt zich achter de bijkeuken een ruime badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad/douche en wastafel.
Doormiddel van de deur in de bijkeuken heeft de woning een fijne verbinding met de diepe achtertuin. Via het buitenterras komt men in de berging waar de Cv-Ketel hangt. De gehele begane grond is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en rolluiken.

Middels de houten trap bereikt men de eerste verdieping die toegang geeft tot de drie slaapkamers.
De gehele eerste verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkel glas en rolluiken.

Middels de houten trap bereikt men de tweede verdieping die toegang geeft tot drie slaapkamers.

De woning beschikt over een diepe achtertuin. Deze achtertuin is voorzien van bestrating, diverse beplantingen en overkapping waar het heerlijk zitten is op zomerse avonden.

Deze ruime te renoveren woning biedt verschillende mogelijkheden en is zeker een bezichtiging waard.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens