Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

De Riet 4

Nederweert-Eind
6034 RM

 
  • € 549.000
  • Commercieel
  • VVO: m2
  • Inhoud: ca. m3
  • Perceelopp: 10170 m²

Mooi in het buitengebied van Nederweert Eind gelegen aan een rustige straat een woning met agrarische ruimten.
Het bedrijfsobject heeft drie stallen aan elkaar verbonden en een werktuigloods. Verder is er een woon unit aangebouwd.
De woning is op de begane grond voorzien van een mooie keuken woonkamer vier slaapkamers en badkamer. Verder is er nog een garage welke toegang beidt tot de zolderruimte. Een kans om wonen en werken te combineren of te verhuren.
Dit object heeft tal van leuke opties en is zeer landelijk gelegen, rust en ruimte voor een betaalbare prijs. Kom eens vrijblijvend kijken of deze unieke locatie iets voor u is.

Indeling bedrijfsruimte

Begane grond
Het bedrijfsgedeelte bestaat uit drie aaneen geschakelde stallen van respectievelijk ca. 1180 m2, 1070 m2 en 847 m2 grote. De werktuigloods heeft een oppervlakte van ca. 120 m2. Verder is een woonruimte aangebouwd met woonkamer slaapkamers toiletruimte en badkamer.

Indeling woning

Begane grond
Via de oprit is de entree bereikbaar. Hal/entree met meterkast. Vanuit de hal heeft men toegang tot de woonkamer, keuken slaapkamer en gang. De woonkamer van ca. 40 m2 heeft een optimaal tuincontact en door de grote raampartij ontstaat een prettige lichtinval. Verder heeft men toegang tot de keuken. De keuken uit 2012 is voorzien van de volgende apparatuur: 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, spoelbak en mengkraan.

Vanuit de keuken heeft men toegang tot een provisiekast en bijkeuken. In de bijkeuken zijn de witgoed aansluitingen en heeft men toegang tot een werkkast toilet en het terras en de tuin op het oosten. De toiletruimte met staand toilet en fonteintje geeft toegang tot badkamer. Aan de gang zijn vier slaapkamers gelegen met een grote van ca. 15 m2, 11 m2 en tweemaal 9 m2.
De badkamer (2015) van ca. 2,30 x 2,40 m is betegeld en voorzien van: vaste wastafel, bad, douche.

Via de tuin heeft men toegang tot de inpandige garage ca. 23 m2 groot met stookruimte met c.v. opstelling (1983) en een trap naar de eersteverdieping thans ingericht als een bergzolder.

Eerste verdieping
Bergzolder

Het object is gelegen in het buitengebied van Nederweert Eind op een rustige locatie met rondom vrij uitzicht, goede bereikbaarheid ten opzichte van de A2 Eindhoven-Maastricht en de steden Weert en Venlo (via de N275). Nadere informatie over het bestemmingsplan en de mogelijkheden kunt u verkrijgen via ons kantoor of via de gemeente Nederweert.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens