Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Doctor Nolenslaan 50

Sittard
6136 GP

 
  • € 124.500
  • Appartement
  • Slaapkamers: 2
  • Woonopp: ca. 73 m2
  • Perceelopp:

Mooi instap klaar appartement gelegen op de eerste verdieping met berging op de begane grond. Dit ruime appartement beschikt over een zonnige woonkamer met veel lichtinval en ruim balkon, aanbouwkeuken, toilet, badkamer bergruimte wasruimte en twee slaapkamers. Gelegen in Sittard met voldoende openbare parkeergelegenheid, op loopafstand van het centrum Sittard en loop- fietsafstand van het trein- en busstation Sittard.

Centrale hal met intercom, bellentableau en brievenkasten. Tevens toegang tot de meterkast en royale privéberging van ca. 10m² met witgoed aansluiting en keukenblok.

Hal / entree met laminaatvloer, twee slaapkamers groot ca. 4,20 m x 2,90 m en ca. 3,45 m x 3,25 m, moderne toiletruimte, doorzon woonkamer met laminaatvloer ca. 7,70 m x 4,00 m met toegang tot ruim balkon, gesloten keuken die is voorzien van de gewenste inbouw apparatuur, keurige badkamer welke is voorzien van een douche met wastafel, bergkast met c.v. ketel (2017) huur.

De woning is rustig gelegen in Sittard en zeer goed onderhouden, met goede verbindingen naar uitvalswegen (o.a. N276, N297 en A2), op loopafstand van het centrum Sittard en op loop- fietsafstand van trein- en busstation Sittard. Er zijn in de nabijheid in de woonomgeving verschillende basisscholen, voorgezet onderwijs, kinderopvang, huisartsenpost, apotheek, winkels voor uw dagelijkse boodschappen en groenvoorzieningen met speelvoorzieningen.

Bouwjaar appartementencomplex ca. 1958.
Kunststof kozijnen rondom.
C.v. ketel geplaatst in 2017.
Keurige keuken badkamer toilet
Instap klaar te noemen.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens