Terug naar overzicht Print
Voorgevel Te koop

Voorsterstraat 15

Nuth
6361 ES

 
  • € 469.000
  • Vrijstaande woning
  • Slaapkamers: 3
  • Woonopp: ca. 175 m2
  • Perceelopp: 2039 m²

Op een mooie en rustige locatie in Nuth bevindt zich deze grote vrijstaande villa. De woning is zeer goed onderhouden en over de wijze van bouwen is destijds goed nagedacht. Zowel de voorzijde als achterzijde is gelegen in het bronsgroen eikenhout en wordt omringd door de Limburgse natuur. Er is goed nagedacht over de architectuur en ook bouwtechnisch is deze woning perfect in orde. Hier krijgt u het vakantiegevoel en kan men na een dag hard werken, tot rust komen in de immense grote tuin met het glooiende bos. ‘s Morgens en ’s avonds wordt u vrolijk begroet door allerlei vogels. Privacy is hier een begrip.
Dit mooie grote huis heeft een ruime L-vormige woonkamer en is voorzien van een open haard. Vanuit de woonkamer kunt u genieten van het uitzicht op de voor-en achtertuin. Er is een ruime keuken voorzien van inbouwapparatuur met eveneens uitzicht op de achtertuin. Een grote hal voorzien van een toilet. Er bevinden zich drie slaapkamers met een grote badkamer voorzien van wastafel, ligbad, grote douche, een toilet en bidet. Deze vertrekken bevinden zich op de begane grond. De woning is volledig onder kelderd. De kelder is opgedeeld in 8 grote effectieve ruimtes. Een verwarmingsruimte, een grote hobbyruimte, 1 kantoor, 3 bergruimtes, een grote wasruimte en een grote aparte garage van ca. 73m² met werkplaats geschikt om meerdere auto’s te stallen. Daarnaast is er nog een grote garage bijgebouwd. Deze woning is het bezichtigen meer dan waard.

Hal/entree met plavuizenvloer ca. 18m² , toilet en keldertoegang, meterkast met voldoende groepen. L-vormige woonkamer ca. 57m² met vloerbedekking met open haard en doorgang naar hal en keuken. Schuifdeuren naar de veranda en tuin. Gesloten leefkeuken ca. 21 m² voorzien van inbouwapparatuur. Er is een bijkeuken met toegang tot de zolder en voorzien van een extra keukenblok. Drie slaapkamers 19 m², 10 m² en 12 m². In twee slaapkamers zijn aparte wastafels voorzien. Er bevindt zich een ruime badkamer 16 m² voorzien van wastafel, ligbad, grote douche, een toilet en bidet. Er is ook een vrijstaande garage ca. 40 m².

Zeer ruime zolder

De kelder bestaat uit 8 ruimtes.
Garage en werkruimte 4,70 m x 15,40 m, opbergruimte 2,40 m x 3,20 m, opbergruimte 3,20 m x 3,10 m, kantoor 3.80 m x 4,80 m, hobbyruimte 5.55 m x 3,40 m, provisiekelder 1,90 m x 3,40 m, wasruimte 3,00 m x 3,40 m, opbergruimte 4,70 m x 2,30 m.

Deze woning is gelegen in Nuth, met goede verbindingen naar uitvalswegen o.a. A76 richting Heerlen en Sittard en de A79 richting Maastricht. Er liggen in Nuth twee supermarkten en in de nabijheid is een basisschool, sportvelden en groenvoorzieningen met speelvoorziening. Ook bevindt zich het station op loopafstand.
Bouwjaar woonhuis 1974.
Hardhouten kozijnen met dubbel glas rondom.
C.v. ketel geplaatst in ca. 2000, gehuurd.
Ruime garage ca. 73 m² en 40 m²
Ruime oprit.
Omsloten voor-en achtertuin, gedeeltelijk bosperceel.
Te moderniseren.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens