Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Eikenlaan 44

Brunssum
6444 DJ

 
  • € 239.000
  • Twee onder één kap woning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 128 m2
  • Perceelopp: 425 m²

In Brunssum, in de wijk “Hemelder”, ligt deze goed afgewerkte half vrijstaande woning. De buitenmuren zijn opgetrokken in gemetselde bakstenen en voorzien van een betonpannendak. De gehele woning is voorzien van een kruipruimte. Garage met plat dak van bitumen (vernieuwd in 2017). Vloeren zijn van beton. De woning heeft een oprit met ruime garage, omsloten tuin, grote overkapping, L vormige keuken voorzien van diverse apparatuur, grote L vormige woonkamer, vier ruime slaapkamers en grote badkamer. Er is een vaste trap naar de zolder waar zich de vierde slaapkamer en een grote wasruimte bevindt. De woning is gebouwd in 1994 en is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbelglas en rolluiken. Deze nette woning is instapklaar te noemen en ideaal voor jong en oud. In de mooie omheinde tuin is het goed vertoeven en kunnen kinderen naar hartenlust spelen. De overkapping is volledig af te sluiten waardoor men er ook gebruik van kan maken in de herfst en winter.

Hal / entree voorzien van een tegelvloer, meterkast met voldoende groepen, toilet met fonteintje, trap naar eerste verdieping, L vormige woonkamer ca. 36 m2 voorzien van tegelvloer met vloerverwarming met doorgang naar de keuken en tuin.
Keuken van ca. 2.50 m x 2.10 m die is voorzien van de gewenste inbouwapparatuur. Betegelde garage ca. 6,00 m x 3,00 m met elektrische garagepoort en oprit. De omsloten tuin is voorzien van een beklinkerd terras, overkapping ca. 8,70 m x 5,53 m, gazon, waterpartijen en tuinhuis. Het is er aangenaam vertoeven in deze rustige buurt.

Via de hal bereikt u de drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de zolder. De drie slaapkamers groot te weten: ca. 4,00 m x 3,31 m, ca. 4,00 m x 2,35 m en ca. 4,00 m x 2,05 m. Alle slaapkamers, inclusief de trap zijn voorzien van vloerbedekking. Badkamer met toilet, wastafel, douche en ligbad ca. 3,00 m x 2,06 m.

Op de zolder ca. 8,80 m x 5,71 m bevindt zich de HR combiketel, één grote slaapkamer en een ruime waskamer met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De woning is gelegen in de wijk “Hemelder” met goede verbindingen naar uitvalswegen. Brunssum heeft veel te bieden; zo vindt u er meerdere supermarkten, diverse kinderdagverblijven, diverse basisscholen waarvan één op loopafstand van de woning en middelbare scholen. Tevens is de natuur dichtbij, binnen enkele minuten rijden staat u midden in de Brunssummerheide.

Bouwjaar woonhuis 1994.
Ruime garage met oprit.
Houten kozijnen met dubbel glas en rolluiken.
Grote omsloten achtertuin met prachtige overkapping.
Rustige locatie.
Instapklaar.

Tel: 046-7113469
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens