Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Wouderpad 7

Beek
6191 LA

 
  • € 249.500
  • Twee onder één kap woning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 124 m2
  • Perceelopp: 220 m²

In Beek, op het Wouderpad nummer 7, ligt deze zeer goed afgewerkte twee-onder-een kap woning voorzien van oprit met berging/garage, omsloten tuin, een prachtige L vormige keuken voorzien van diverse apparatuur, grote woonkamer, drie ruime slaapkamers en grote badkamer met douche, toilet en ligbad. Er is een vaste trap naar de zolder waar zich nog een slaapkamer en hobbyruimte bevinden. De woning is gebouwd in 2000 en is volledig voorzien van hardhouten kozijnen en deels voorzien van rolluiken. De woning is zeer goed geïsoleerd en heeft een energielabel B en is volledig instapklaar te noemen want ze is tot in detail afgewerkt. Ideaal voor jong en oud.

Hal / entree, toilet met zwevend closet en fonteintje. Trap naar eerste verdieping, meterkast met voldoende groepen, L vormige woonkamer voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer ca. 34 m2 met doorgang naar de keuken en doorgang naar berging/garage.

Keuken (2012) van ca. 3,09 m x 3,46 m die is voorzien van de gewenste inbouwapparatuur. Aanbouw keukenruimte (2003) ca. 2,47 x 2, 41 m. Garage die dient als berging ca. 3,06 m x 6,20 m en oprit geschikt voor één auto. De omsloten tuin is deels voorzien van een beklinkerd terras, overkapping en mooie vijver. Het is er aangenaam vertoeven in deze rustige buurt.

Drie slaapkamers groot te weten: ca. 2,36 m x 2,68 m, 3,65 m x 4,62 m en 3,50m x 2,14 m welke te bereiken zijn via een ruime hal. Alle kamers zijn voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer. Badkamer (2013) met douche en ligbad en zwevend closet 2,91 m x 2,10 m. Er bevindt zich een vaste trap naar de zolder.

Zeer ruime en goed geïsoleerde zolder ca. 26 m2 waar zich de cv installatie bevindt en de aansluitingen zijn voor was/droog combinatie. Deze ruimte is uitermate geschikt als vierde slaapkamer of als hobbyruimte.

De omsloten tuin is deels voorzien van een beklinkerd terras, overkapping en mooie vijver. Het is er aangenaam vertoeven in deze rustige buurt.

De woning is gelegen op het Wouderpad nummer 7 in Beek met goede verbindingen naar uitvalswegen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen. Beek heeft veel te bieden; zo vindt u er meerdere supermarkten, diverse kinderdagverblijven, basisscholen waarvan eentje op loop afstand, een treinstation en ook de luchthaven is vlak in de buurt. Beek heeft een gezellig centrum en het winkelcentrum “Makado” geeft veel winkelplezier.

Bouwjaar woonhuis 2000.
Tot in detail afgewerkt.
Goed geïsoleerd.
Eigen oprit.
Omsloten achtertuin.
Rustige locatie.
Werkelijk instapklaar.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens