Terug naar overzicht Print
Voorgevel Verkocht

Molenstraat 36

Roosteren
6116 CD

 
  • € 199.500
  • Twee onder één kap woning
  • Slaapkamers: 4
  • Woonopp: ca. 158 m2
  • Perceelopp: 338 m²

In de rustige woonomgeving van Roosteren vindt u deze karakteristieke jaren 30 woning met authentieke kenmerken.
Het betreft een twee- onder - een kapwoning met een ruime voortuin, achtertuin zeer lange oprit geschikt voor 4 auto’s en ruime externe garage met carport. Ruime L-vormige keuken met diverse apparatuur, toiletruimte, grote bijkeuken, kantoorruimte, ruime woonkamer, 3 kelders, 4 slaapkamers en ruime badkamer.
De woning is gebouwd in 1937 en is voorzien van kunststoffen kozijnen met dubbelglas, rolluiken op de eerste verdieping en een recent geheel vernieuwd dak (2013-2014).
Deze woning is door zijn goed bewaarde authentieke onderdelen zoals de terrazzovloeren, glas in lood en de erker in de woonkamer zeer bijzonder te noemen.

In de hal ligt de uit 1937 originele terrazzovloer met prachtig sterelement.
Hier bevindt zich ook de toegang naar de ruime kelder en de toegang naar de meterkast waarin voldoende groepen zijn.
Vanuit de hal kunt u via een deur naar de woonkamer en d.m.v. een andere deur naar de keuken welke in verbinding staat met de woonkamer (u kunt dus de keuken en woonkamer op 2 manieren bereiken vanuit de hal).
De L-vormige open keuken met wederom de prachtige terrazzovloer beschikt over een ruime koelkast, 4 pits gaskooktoestel, elektrische oven en afzuigkap. Ook vindt u hier een grote muurkast met veel bergruimte. In de aangrenzende ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis een prachtige erker. Bij het open keuken gedeelte zijn 2 lichtkoepels. In de gehele woonkamer ligt een deels originele plankenvloer. Via de keuken kunt u door naar de andere hal aan de achterzijde, hier vindt u de toiletruimte met zwevend toilet en fontein, daarnaast de ruime bijkeuken met witgoedaansluiting, aanrecht en afzuigkap. Vervolgens ligt er een ruimte welke nu dienst doet als kantoor maar wat ook ideaal kan worden gebruikt voor andere doeleinden. De achterdeur leidt u naar de achtertuin met grote garage (Ca. 3.40x6,72m) en carport. De tuin is via een weg aan de achterzijde ook toegankelijk middels een poortje.

De mooie houten trap in de grote hal brengt u naar de eerste verdieping hier bevinden zich
3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1; 3,96 x 3,23 m. Deze kamer heeft als extra een muurkast met ingebouwde wastafel.
Slaapkamer 2; 4,14 x 3,23 m.
Slaapkamer 3 2,65 x 2,25 m.
Alle slaapkamers hebben kunststoffen kozijnen met dubbel glas en rolluiken, op de vloeren op de slaapkamers en overloop bevindt zich de originele houten vloer.
De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een wastafel, douche, toilet en ligbad.

Via de vaste houten trap kunt u naar de tweede verdieping waar de grote slaapkamer (8,10x 5,58m) zich bevindt.
Deze is recent verbouwd, hier is een airco die u tijdens de warmere zomerdagen heerlijk de bovenverdieping afkoelt en in de winter kan bij warmen mocht het nodig zijn.
De houten balken zijn een mooi authentiek accent.
De 4 ruime op maat gemaakte rollende uittrekbare kasten benutten de ruimte onder het schuine dak goed en zijn ideaal om kleding in op te bergen.
Op deze zolder is een afgeschermde ruimte alwaar de H.R. C.V.-installatie is geplaatst, ook zit hier een ventilatie box en is er nog ruimte om spullen op te bergen. Dit kan overigens ook nog op een kleine berging die gemaakt is in een gedeelte van de nok van het dak.

De woning is gelegen aan de Molenstraat 36 te Roosteren met goede verbindingen naar uitvalswegen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen. Ook bent u vanuit Roosteren snel in Duitsland zoals Tuddern en België zoals Maaseik. Roosteren is een rustig dorp maar heeft genoeg te bieden; zo vindt u er een supermarkt met slagerij en bakkerij afdeling, een kinderdagverblijf, een basisschool en een busstation. Ook is er een uitgebreid verenigingsleven. Vanuit Roosteren bent u snel in het centrum van Echt alsook Maaseik wat ook een diversiteit aan winkels en scholen biedt.
De woning kan levensloopbestendig worden gemaakt door bijvoorbeeld van de huidige kantoorruimte een slaapkamer te maken en in de bijkeuken een badkamer te plaatsten (origineel zat deze hier vroeger ook).
Bouwjaar woonhuis 1937.
Eigen oprit.
Achtertuin, welke ook nog via de achterzijde bereikbaar is.
Rustige locatie.

Tel: 046-7113629
info@goossensvastgoed.nl
Contactpersoon:
Jack Goossens