Diensten - Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

De meeste verkopers schakelen een makelaar in die hun belangen van A tot Z behartigt. Met een deskundige achter zich staat de verkoper erg sterk. Het ligt voor de hand dat een koper óók met onzekerheden kampt en daarom behoefte heeft aan professionele begeleiding: een aankoopmakelaar kan hier de verbindende kracht zijn.

Door Goossens Vastgoed in te schakelen krijgt u eenvoudig de voor u essentiële informatie. Verder kunnen wij desgewenst (een deel van) de onderhandeling voeren en of ondersteunen bij dit, vaak spannende, proces. Hierdoor neemt u minder risico en betaalt u nooit teveel voor uw aankoop. Denk  eens de winst die het oplevert: winst in woongenot, winst in zorgeloos wonen en een optimaal onderhandelingsresultaat!

Door onze jarenlange ervaring, onze database van woningverkopen en kennis van de plaatselijke ontwikkelingen kunnen wij u uitstekend adviseren en helpen bij uw zoektocht naar het huis van uw dromen.

Onze diensten

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze diensten of wat we voor u specifiek kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we maken kennis onder het genot van een kop koffie.