Diensten - Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

De meeste verkopers schakelen een makelaar in die hun belangen van A tot Z behartigt. Met een deskundige achter zich staat de verkoper erg sterk. Het ligt voor de hand dat een koper óók met onzekerheden kampt en daarom behoefte heeft aan professionele begeleiding: een aankoopmakelaar kan hier de verbindende kracht zijn.

Door Goossens Vastgoed in te schakelen krijgt u eenvoudig de voor u essentiële informatie. Verder kunnen wij desgewenst (een deel van) de onderhandeling voeren en of ondersteunen bij dit, vaak spannende, proces. Hierdoor neemt u minder risico en betaalt u nooit teveel voor uw aankoop. Denk  eens de winst die het oplevert: winst in woongenot, winst in zorgeloos wonen en een optimaal onderhandelingsresultaat!

Door onze jarenlange ervaring, onze database van woningverkopen en kennis van de plaatselijke ontwikkelingen kunnen wij u uitstekend adviseren en helpen bij uw zoektocht naar het huis van uw dromen.

Onze diensten

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze diensten of wat we voor u specifiek kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we maken kennis onder het genot van een kop koffie.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.