Diensten - Taxaties

Taxaties

Een taxatie kan aan u gevraagd worden bij o.a. financiering, aan- /verkoopbeslissing, opstalverzekering, fiscale doeleinden, minnelijke doeleinden, planschade, onteigening, inzicht beleggingswaarde, huuradvies, WOZ.

Uiteraard zijn de redenen tot een taxatie divers en uiterst persoonlijk. Iedere waardebepaling is een momentopname, waardoor enkel een bevoegd taxateur deskundig kan adviseren. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben professionele kennis en jarenlange ervaring in huis voor het maken van taxaties van zowel particulier onroerend goed (o.a. woningen, appartementen, bouwgrond en nieuwbouw) als voor bedrijven zoals onder andere woon- en winkelpanden, kantoorruimtes, bedrijfsonroerend goed, etc.

Goossens Vastgoed is aangesloten bij de validatie instellingen NWWI, Taxateursunie, TVI, Ivalidatie en TMI. Wij garanderen u een deskundig kwaliteitsrapport inclusief alle benodigde onderzoeken van het te taxeren object.

Onze diensten

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze diensten of wat we voor u specifiek kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we maken kennis onder het genot van een kop koffie.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.