Diensten - Projectbeheer

Vastgoedbeheer en projecten

Ook voor projectmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Het bepalen van de bouwkundige staat en onderhoud vergt specifieke kennis. We zetten graag onze bouwkundige expertise voor u in. Wij hebben ruime ervaring in het beheer o.a. woon- en winkelpanden, kantoorruimtes, bedrijfsonroerend goed  en zorgvastgoed. Daarnaast vindt u in ons een professionele partner om uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw tot in detail te begeleiden. Wij begeleiden u om dit complexe proces goed te doorlopen. Van tekentafel, het aanvragen en beoordelen van offertes en vergunningen tot de complete oplevering.

Voor het vastgoedbeheer werken we samen met GS Vastgoed. GS Vastgoed heeft een uitgebreide ervaring in het beheren van onroerend goed zoals kantoren, winkelcentra, woningen, huurwoningen en Verenigingen van Eigenaren.

Interesse? Via www.gsvastgoed.nl is meer informatie in te zien, maar neem zeker contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze diensten

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze diensten of wat we voor u specifiek kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we maken kennis onder het genot van een kop koffie.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.