Diensten - Verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding

U wilt uw huis of bedrijfsonroerendgoed verkopen en hiervoor een makelaar inschakelen. Vooral in de huidige markt een weloverwogen beslissing. Maar ziet u door de bomen het bos niet meer?

In Goossens Vastgoed treft u een makelaar met oog voor persoonlijke aandacht geeft. Die u constant op de hoogte houdt tijdens het verkooptraject, gecertificeerd is, aangesloten VBO-Makelaar en beschikt over ruime ervaring en gedegen marktkennis. Wij zien u niet als nummer maar gaan persoonlijk met u om. Bij Goossens Vastgoed bent U aan het juiste adres. Wij zijn u graag op een persoonlijke en enthousiaste manier van dienst, van losse diensten tot het volledige verkooptraject.

Hebben wij uw interesse gewekt? Graag maken wij met u een afspraak om de verkoop van uw woning te bespreken. Tevens zorgen wij dan voor een gratis waardebepaling van uw woning.

Onze diensten

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze diensten of wat we voor u specifiek kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we maken kennis onder het genot van een kop koffie.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.