Diensten - Verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding

U wilt uw huis of bedrijfsonroerendgoed verkopen en hiervoor een makelaar inschakelen. Vooral in de huidige markt een weloverwogen beslissing. Maar ziet u door de bomen het bos niet meer?

In Goossens Vastgoed treft u een makelaar met oog voor persoonlijke aandacht geeft. Die u constant op de hoogte houdt tijdens het verkooptraject, gecertificeerd is, aangesloten VBO-Makelaar en beschikt over ruime ervaring en gedegen marktkennis. Wij zien u niet als nummer maar gaan persoonlijk met u om. Bij Goossens Vastgoed bent U aan het juiste adres. Wij zijn u graag op een persoonlijke en enthousiaste manier van dienst, van losse diensten tot het volledige verkooptraject.

Hebben wij uw interesse gewekt? Graag maken wij met u een afspraak om de verkoop van uw woning te bespreken. Tevens zorgen wij dan voor een gratis waardebepaling van uw woning.

Onze diensten

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze diensten of wat we voor u specifiek kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we maken kennis onder het genot van een kop koffie.